1melek_annesiii oglumherseyim5 fiyatları düşürsünler kira gıda yakıt vs kimse asgariye zam istemez isterse şuan 20 bin versinler gecinebilecek miyiz hayır çünkü asgari ücrete zam gelir gelmez herşeye zam gelecek ne anlamı kalıyor ki
[silindi] oglumherseyim5 rakamdan başka hiçbir şey değil şu. Maaşlarımıza zam gelcek diye korkuyoruz çünkü kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar 🙄🙄🙄
Caglarass oglumherseyim5 Bu yeni zamla yine herşeye zam gelecek malesef, inşallah bu günleri aramayız fazlasında gözüm yok artık. Çok uçuk bi rakam yaparlarsa çok işsiz kalan olur şimdiden onları düşünüyorum 😒
cutiebun_ oglumherseyim5 keşke ama sanmıyorum o yüzden asgari ücret ne kadar olmuş çok da umrumda değil pek. yine aynı tantana olacak ona zam diğerlerine de zam ne anladık bu işten
1melek_annesiii oglumherseyim5 evimize geçicez iki ay sonra mobilya almamız gerek gidip baktık ordaki bayan gizliden canım alacaksan ocaktan önce al çok fazla zam gelecek herşeye bir daha bu fiyata bulamazsin dedi. Herşeye zam gelecek gıda yakıt elektirik gaz kiralar uçmuş
Fatmanurnrt oglumherseyim5 markette çalışıyorum yağ 500 şeker 200 deniliyor bizlere ama bilmiyorum her gün etiket değiştirmekten bıktık
Lavina oglumherseyim5 pek bişey değişmez asgari ücret 100 bin olsa ekmek 50 bin olur pek bişey değişmez alım gücü yok
Esdelideli oglumherseyim5 asgari ücret arttsa ne olacak. Gidaya verirler zammı 5 litre yagi 250 den aşağı alamayiz artık. Ben hiç sevinemiyorum valla artış olacak die. Bir yandan verip bir yandan geri aldıktan sonra bir önemi yok artışın da.
Ruzz-Batu oglumherseyim5 daha belli olmadi ki asgari ucret bu bilgiyi nerden aldiniz gecen sene bile ay sonuna dogru netlesti daha ayin basindayiz
Poyrazin_annesii Vala zam yapcaklarına market fıyatlarını düşürsünler. Kaç aydır evımıze et alamıyoruz. Bebegıme et balık hıc bısey taddıramadk pahalılıktan
senemmgncr oglumherseyim5 kesinleşse ne olur ki her gün zamlanıyor herşey aynı tas aynı hamam devam ediyor sevinemiyoruz artık
Wolverine oglumherseyim5 ya şunun için bir şey düşünemiyorum, alım gücü bu kadar yukselmisken, asgari ücret bu rakama yükselse dahi bu zamanlarda geçim için yetmeyecek