Nidaglryz Sezeryan dan sonra dikişler için ne kullandınız ? Doktor bir sürü şey yazdı bana çok pahalıya geliyor da o sebebten soruyorum ?
Busrack Nidaglryz hiç birşey kullanmadım lazerdi zaten duş sonrasıda birşey kullanmadım geçti 5 ay oldu hastaneden çıkmadan birşey sıkmışlardı onun dışında hiç birşey
Simgealp39 Nidaglryz ben contractubes kullanıyorum hala 3 ay devam edeceğiz. Bir de dikişlerimde iltihaplanma olduğunda antibiyotikli bir krem kullanmıştım
Gastronomanne Nidaglryz sadece batikon kullandım duştan sonra batikonla siliyorduk. Sonrası için iz kalmasın diye bi krem vardı pahalı geldi fiyatı almadım.
Nidaglryz Batikon u bende duydum ama yok iltihap için yok o yok bunun için diye bir sürü şey yazdı kararsız kaldım bende akıp almamakta
Papatya39 Nidaglryz Doktorlar önlem amaçlı yazıyorlar ne olur ne olmaz kullanın bence. İltihap kapar bir şey olur ah keske kullansaydım demezsiniz en azından
kolonyalimendil Nidaglryz sadece batikon kullandım oda duştan sonra, ilk üç gün her gün sürüyordum sonra bebekle uğraşmaktan aklıma gelmedi duştan sonra sürmeye başladım bi kaç defa
Goktugbey Nidaglryz size yazılan sgk karşılamadığı iz giderici kremdir muhtemelen. Diğerleri normal ilaçlar pahalı olmaz