Burrcu_ Merhaba Arkadaşlar çocuk doktorumuz hastane değiştirdi ve sürekli gittigimiz hastane de bi doktor buldum iyiye benziyor ama kafam karıştı kendi doktorumuzami devam etmeyelim herseyimizi o biliyor yoksa bulduğum doktora devam mı etmeliyim? ?
Baharyildiz Burrcu_ Bence bebeğinin kac aylık olduguyla da ilgili bizimki de 4 aylikken degisti. Ama ekstra bir sorun yok diye yenu gelen doktora gidiyoruz. Diğeri icin o kadar yol değmiyor gibi hissediyorum. Keza şu an yapılacaklar da belli standart şeyler.
Janss Burrcu_ Hastaneler eşit uzaklıktaysa eski doktorum fark varsa yeni doktor tercihim olurdu 😌 Denemekten zarar gelmez 🤗
Burrcu_ Baharyildiz ben biraz pinpirikliyimdir 😁 hastaneler yakın ama biraz geç başladı işine yer değiştirdiği hastane tadilattaydi o boşlukta bebeğim grip gibi oldu başka doktora götürdüm ve bi kaç hafta sonra aşımız var hangisine götüreceğim bilmiyorum
Baharyildiz Burrcu_ oyleyse internetten araştırın doktorlarınızı derim en kolayi. Baktınız olmuyor iki doktora da götürmeyin. Ucuncu bir hastaneye götürün 😅