Reyyan-Lara Derinbebis şişe domates menemen kızartma turşu çeşitleri şeftali erik lutenitsa kırmızı biber sosu erişte fasulye barbunya börülce reçel çeşidi şimdilik bu kadar 😇
Deletedmom378 Derinbebis nektarin koydum tavuk suyu haşladım buz küpü poşetlerine koydum ilikli kemik suyu yapıcam da kaç saat kaynaması gerektiğini bilmiyorum jel kıvam falan diyorlar cesaret edemiyorum ara gider diye onu koymak istiyorum 🤭🤭
BurcuAnne Derinbebis ben kızıma meyvelerden mürdüm erigi seftali kayısı elma pureleri koydum bogurtlen suyu karpuz suyu koydum sebzelerden semiz otu kabak kırmızı biber fasulye pancar koydum.8 aylıktan sonra vermek içinde sade kırmızı et koydum.
Derinbebis araskuzumm0918 benden geridede varmışlar 😂bende fasülye biber kırmızı biber patlıcan erik domates kendimiz için de konserve menemen ile kahvaltılık sos 🙄 bugun arkadaşım bal kabağı şeftali önerdi onlarıda koyacağım inş sizede fikir olsun
Okyanusolmak Arkeosophiaa Derinbebis Onları direkt mi koyuyorsunuz buzluğa yoksa herhangi bi işlem görüyor mu? Ben de koyucam ama bilemedim :)
Arkeosophiaa Kabak kayısı semiz otu kırmızıbiber şeftali bezelye domatessosu erikpüresi barbunya aklıma gelenler bunlar farklı fikirleri olan varsa açığım ☺️
Reyyan-Lara Derinbebis lutenitsa göçmenlerin yaptığı kahvaltılık sos patlıcan biber közleyerek içine havuçda koydum Kırmızı biberi domatesle çekip pişirdim içine sirke zeytinyağı ekledim kahvaltılık sosmuş bende bunları ilk kez denedim ama çok güzel oldular ☺️
ikikizceanasi Deletedmom378 ilikli kemigi en kısık ateste 10 saat kaynattim dün ne kadar fazla kaynatirsaniz o kadar iyi normalde 18 saate yakin kaynatiyorum ben icine sebze de koyuyorum kaynatirken
Derinbebis Okyanusolmak canım uzun uzun yazıyorum anlatıyorum yollamıyo forum 🤨 tek tek yolluycam o yüzden 😂 şeftaliyi direk kesip koydum ben ilk kez miniğim için koydum 🙈
Derinbebis Okyanusolmak kabakları direk keser koyarım sanırım domatesleri direk kesip poşetledim hemde konserve şeklinde biberle yağla yaptım 🙈
Derinbebis Okyanusolmak biberleri fırında kızarttım hemde direk doğrayıp poşetledim koydum. Kapya biberlerini de közledim biraz miniğin çorbaları için direk doğrayıp poşetledim
Derinbebis Okyanusolmak patlıcanları musakka için alacalı soyup tuzlu suda bekletip küçük küçük doğradım az yağ da kızarttım. Karnıyarık için ise alacalı soyup tuzlu suda beklettim sonra kurulayıp fırça ile yağladım her yerini 35 dakika fırınladım çıkardıktan sonra bi çizik attım tepsi içinde buzluğa attım donduktan sonra çıkarıp poşetledim🙈
Derinbebis ikikizceanasi nasıl yapıyorsunuz tam olarak anlatır mısınız şimdiden koymak gerekir mi ki 5 aylık daha benimki 🙈
Derinbebis Reyyan-Lara aynen canım bende ona benzer bi sos hazırladım harika oldu patlıcan havuç yok benimkinde ama kırmızı biber közlemesi sarımsak maydanoz domates sirke yağ ile yaptım☺️
Arkeosophiaa Minaaysel15 kaynatıp suyunu süzüyoruz püre haline getirip buzluğa atıyoruz ben fuskanın su şişeri varya minik minik onlara koydum buzdolabı poşetlerinede konabilir , süzdüğünüz suyuda içirebilirsiniz çok güzel meyve suyu oluyor