Elifsu 3 ay 20 gün önce Doğum yaptım kırkım çıkar çıkmaz ilk adetimi oldum. Diğer ay düzenli olmaya devam ettim. Sütün korumuyor dikkat dediler ama biraz geç olmuştu bunu öğrendiğimde. Son 1 aydır korunmaya başladık ama başta korunmamıştık. Ve bu ay 20 gün adetim gecikti :( Doğumdan sonra düzensizlik olur diye duydum. Normal mi böyle olması?
seydaac Elifsu doğumdan sonra düzensiz olabiliyor ben de 40ım çıktıktan 15 gün sonra adet oldum sonra bir daha olmadım brnim bebeğim de 3ay 22 günlük. Ama ben her ihtimale karşı test yaptırdım siz de test yaptırıp emin olun derim.
deletedmom4842 Elifsu Bende 3 ay sonra oldum 10 gün sürdü son bitti şuan olmam lazım 10 gün gecikti ben tedirgin oldum ne kadar emin olsam da belli olmaz diye gidip test aldım negatif çıktı rahatladım ama düzen olması normal.
Elifsu seydaac biraz daha bekleyim belki olurum diye diye 20 gün geçti. En iyisi yapayim test içim rahat eder hem.
Elifsu [bilinmeyen] ya dikkat ettik ama yinede içimde kuşku var 😕 hem bebeğim için hemde sağlığım için şuan istemiyorum hamile kalmak 😕 test yapsam belli olur heralde
Elifsu [bilinmeyen] bide çok huysuz bi bebek 😇 5 yaş çöktüm. Btane daha olursa 5 yaş daha çöker çok yaşamam heralde 😄😄
Elifsu [bilinmeyen] valla her şekilde çok güzeller 🤗 ne zaman gelirlerse başımızın üstünde yerleri var 10 tane bile olsa 😄
ahmet Aynı korku şuAn bendede var oğlum 4 ay 5 günlük sezeryan Doğumdan sonra 33 mü 35. Gün gibi eegl oldum sonrasında 1 hafta önce bir sonrasında 1 hafta geç oldum ama bu sefer olmam gereken günde kan gördüm oh dedim fakat pedim bir daha kirlenmedi hergün biraz biraz damla derecesinde kan gördüm çok tedirginim 5 gün geçti daha test için bekliyorum