scooby-doo Selam herkese arkadaşlar aranızda enfer saraç’ın öksürük çayını yapan varmı? Meyan kökü Şahtere Ihlamur Zencefil Bu çayı çocuklara verebiliyormuyuz? 7 buçuk yaşında kızım bu otlar dokunur mu?
scooby-doo Mayisannesi34 yok iyi geliyormu kızımda alerjik astım var doktorada gittik ilaçda fayda etmedi
TheBaby scooby-doo Kozalak şurubu demiş arkadaş ama 2 yaş altına oda yasak. 6 aydan sonra verin diyenlerde satış için risk alıyor haberiniz olsun yanlış yönlendiriyorlar kullanmayın sakın
Mayisannesi34 scooby-doo öksürüğe iyi geliyor diye biliyorum başka yöntemler de var ilaçsız geçiriyoruz çoğu zaman biz
TheBaby scooby-doo Evet. Macununu ben kendime kullandım hatta. Zühre ana fala almayın sakın. İnstagramda organik kaliteli gerçeğini satanlar var
irva scooby-doo Germencik markasının olabilir veya zühre ananın.Arkadaşın dediği gibi udi hindi yağı da kullanabilirsin.Ben genelde onu kullanıyorum.
Mayisannesi34 scooby-doo öksürük için kendi uyguladığım yıkanmamış koyun yünü var doğrudan göğsüne ve sırtına koyup öylece uyutuyorum. Bir de nette annelerin yaptığı günlük sakızı yakıp buharını pamuğa ya da yüne tutup çocukların göğüs ve sırtına koydukları bir yöntem var. Baş ucuna mutlaka soğan koyuyorum uykularda. Udi hindi yağı kullanıyoruz hastalık geçene kadar. D vitaminini 3-4 katı artırıyoruz. Şuan aklıma gelenler bunlar, koyun yününü çok tavsiye ederim her öksürükte öyle geçirdik biz 😊