Atahaninannesipnr Kizlar PTT ye giden varmı yardımla fatura ödemek için ben 3 4, aydır oduodum ama bugün artık burdan değil e devlet üzerinden odenio dediler e devlette de kurum ismi çıkmıyor varmı bilgisi olan
Balkupum2505 Atahaninannesipnr yaw bi yardim yapiyolar gercekten insanlarin burnundan getiriyolar benim henuz faturam gelmedi ama sisteme baktigimda kurum cikmiyo eee nerden odenecek bu o zaman. Yardim cikana kadar bi stres para yatana kadar bi stres cekmesi ayri dert odemesi ayri dert madem yapiyon bu yardimi bi kokayini bul niue ugrastirirsin ki
Merve_2712 Atahaninannesipnr kuzum elektrik yardımı ile fatura ödeme diye yazınca çıkıyor e devletten
Labellda Atahaninannesipnr e devletten odeme çıkıyor elektrik yardımi ödeme diye komşuma öyle ödemistik
Atahaninannesipnr Balkupum2505 yemin ederim haklısın ve kimse bilmiyor bı allqhin kulu bilgi vermio ne 153 ne ayedas ne PTT nasıl yapicaz
Atahaninannesipnr Merve_2712 evet çıkıyor ama ödeme ekraninda ayedas yok ki Toroslar vs saçma sapan firma isimleri var
Merve_2712 Atahaninannesipnr bende tam bilmiyordum kuzum banada kuzenim söyledi girdim baktım fatura çıkıyor o şekilde geri kalanini hesap kartıyla odedim
Atahaninannesipnr Merve_2712 çok değişik dediğin gibi denedim başka sırayla kurum seçtim çıktı ama 2 fatura vardı benim 2 ayda yardım birikmisti tek fatura odetio sistem birini ödedim 2. Ye sistem fatura odetmiyor kalan parayı kullanamiyomuyuz
Merve_2712 Atahaninannesipnr 2 sini birlikte yatirmistim ama ben 1 faturada sanırım diğer faturanız tam düşmemiş