minikbabyy Gamze225 maşallah metabolizması hızlı demekki. Benim kızım 2 aylıkken 2 günde bir yapardı😂
Tomyris Gamze225 maşallah, benim 6 gün yapmadığı oldu zeytinyağı ile makatına masaj yaparak yaptırdım. 3 gündür yine yapmıyor. Kabızda değil yaptığında baya sıvı sıvı yapıyor ama yapmıyor nedense…
Dilruba_1 Benim o ayda 4-5 güne kadar yapmadığı oluyordu Kilo açısından sıkıntı yoksa problem doğurur mu bilmiyorum Bazı doktorlar kilo alacağı için çok kaka yapmaz görüşündeler
Gamze225 Dilruba_1 ya hani mama içer içmez hiç karnında durmuyor direkt çıkartıyor kilo almayacak diye korkuyorum
Gamze225 minikbabyy metabolizma hızlı olabilir evet babasının da metabolizması hızlı ama kilo almayacak diye korkuyorum
[silindi] Gamze225 oluyor tabii ki ama 3 günde bir kaka yapanla aynı olmaz benim kız da günde 3 kez yapar kaka en az ama öyle dolu dolu değil
hunilimomm Gamze225 yok valla benim kızım da öyle günde 3-4 defa yapar bir ayda 1.5 kiloya yakın almış nerdeyse
Dilruba_1 Gamze225 o durum şu sıralar bize de oluyor tabi sindirdiğini çıkarıyor direkt içtiğini çıkarmazdır😊 Ama ben de o algı var nedense sanki çok kaka yaparsa kilo almaz algısı Bugüne kadar çok sık yapmadı çünkü bir problem de olmamıştı belki de büyüdükçe kaka sıklığı da artacaktır
minikbabyy Gamze225 yok yok alır merak etmeyin emin ol yapmaması daha kötü bebeğe sıkıntı yapar. Büyüyüp ergen olunca kilo derdi olmaz hem 😜
merkursavascisi_06 Benim kızım da en az 3 4 kez kaka yaprdı bazı günler, bi iki kere gün boyu yapmadığı oldu şok olmuştum. Ama ertesi gün telafi ediyodu bazen her bezi kakalı oluyodu nerdeyse. Kilo alımı çok iyi gidiyor hiç endişe etmeyin🥰
Tomyris Ballisinsenn 49 günlük kızım bugün, doktor günde 2-3 çay kaşığı zeytinyağı içir, makatına zeytinyağı ile masaj yap dedi, bunları yapınca yapıyor, doktorunuza sorup sizee deneyin isterseniz ben faydasını gördüm