Melikeyigitemre Kızlar hero baby nin ek gida mamasinda hangisini önerirsiniz kulanan varmı kabız gaz yapıyormu bebislerimizde ben dün sütlü meyveli aldım 1 paket yaptım biraz yedirdim sevdi farklı ceşitlerinde hangileri guzel 😊
Thesra Melikeyigitemre Canim ondan alma sakin bende kullaniyodum mihendisinoglu aratirmasini yapmis ve icinde glikoz surubu varmis direk cope attim hipp kullan eger kullanicaksan
shdemir Melikeyigitemre Bende hipp kullaniyorum mama olarakta kasik ve kavanoz mamasi olarakta cok memnunum canım.
DidemYldrm Melikeyigitemre hip kullanmaya başladım birazcık da sulu yapıyorum tamamen organik daha yeni başladım yavaş yavaş geçiş yapıyorum o yüzden biraz sulu yaparak başladım Günde 1 kere veriyorum bebeğim 4 buçuk aylık
Melikeyigitemre Thesra tamam tesekur ederim hipin normal 1 numara mamasini kulaniyorm ek gida olarak varmi maması ?
Melikeyigitemre Meray ben denedim onu sütle yapmiştim gazı olmayan bebegimde gaz yaptı karnı sert oluyor aglama kirizine giriyor ne yapicagimi bilemedim 😕😒
shdemir Melikeyigitemre Canım sütle değilde suyla yap. 1 yasından önce süt verilmemesi gerekiyor bebeklere
shdemir burcuasel2018 Ya tabi evde yapılanı yani insanın kendi yaptıgı daha saglıklıdır ama mamasından memnun oldugum icin aldım canım. Oglumda cok severek yiyo alerji vb biseyde olmadı. Bende devam ettim ne bileyim🙄
Meray Melikeyigitemre 1 yaşından önce inek sütü kullanma canım suyla yapıp içine 2 ölçek devam mamasından ekleyebilirsin daha yararlı olur ya da meyve püresi verdiysen meyve püresiyle tatlandırabilirsin ben armut koyuyorum içine rendeleyip mesela