Burcu0861 Kizim 10 yasinda 3 haftadir berbat bir öksürükle uğraşıyoruz ciğerleri cikicak sanki doktora gittik temiz çıktı herseyi hava verdi ama öksürük gecmiyor başına gelen evde geçiren varmi …..doktor kurup olmuş dediii
Eyllebr Burcu0861 hava verdım kızım 13 aylık falandı olduğunda ılac verdı doktor bır haftada toparlandı
Mervekrbck Burcu0861 benim oğlum da olmuştu sürekli sıvı vermeye çalıştım ılk içecekler ve uyuturken göğüsüm de yüksekte uyuttum yanlış hatırlamıyorsam antibiyotik vermişti bize kısa sürede atlatmıştık
Kleopatraaaa___ Burcu0861 hastalanmayançocuk diye instagramda bir hesap vardı sanırım canım. Sarımsağı ezip zeytinyağına koyuyorlar bekletip ayağının altına sürüp çorap giyidiriyorlar denemedim ama çok faydasını gören varmış.. Bende zatürre olmuştum çok kötüydüm hastanede yattım hatmi çiçeğini sütün içine atıp kaynatıp içtim 3 günde kesildi öksürüğüm deneyebilirsiniz.. Çok geçmiş olsun 🌸
Burcu0861 Bizede hava verdi ilaçlı ama dün kullanmaya başladık gecermi bilmiyorum hiç size ne vermişti ilaç hatırlıyor musunuz
Burcu0861 İnanın ne duyarsam faydalı yapmaya caliisyorum bilgileriniz için teşekkür ederim ne denediysem geçmiyor cun ki
Alyehus Burcu0861 İnstagram da doktoranneninblogu var orada sabit story var kurup ile ilgili bir bakın isterseniz ama en rahatlacı şey buz koklatmak diye biliyorum ben Çok geçmiş olsun 🙏🏻
Miranalim55 Doğranmış Sarımsağı hakiki zeytinyağı ile karışdırıp 8-10 saat dinlendirip ayakları altına sür canım ve soğan doğra tabağın icine o tabağı cocugunuzun yatıgı odaya koyun gecene kadar yapın ben cok etkisini gördüm inş sizde görürsünüz
MyPrincessBaby_ Burcu0861 ben neredeyse tüm doğal yolları denedim yok bacım geçmeyince geçmiyor, ama bak sağlık kaninlerinde hava veriyorlar, bize doktor verdi 3-4 kez antibiyotikle anlatıyoruz
Burcu0861 NurY serum fizyolojik veriyordum buz dolabına koyup fayda etmedi şimdi ilaçlı buhar alıyor 4 gundur