EmineAyan 2 ay 24 günlük bebeğim var, doktor rotarix aşısı yazdı yaptırın diye, 210₺ ücretli devlet karşılamıyo. Yaptıran var mı ?
Thesra EmineAyan Evet önemli bir aşı ben yaptırdım ama benimkisi 3 dozluk olandı şuanda o bulunmuyor sanırsam bu yüzden 2 dozluk olan sizin dediğiniz aşı yapılıyor yaptırın tehlikeli bir hastalığı geçirse bile hafif şekilde atlatıyor
Esrelf EmineAyan evet canım ağızdan verilen bir aşı bizde yaptırdık. Sağlık bakanlığının aşı takviminde bulunmadığı için devlet karşılamıyor.
Ecocan EmineAyan rotavirus demi yoksa bu farkli biseymi bana da dedi de ben yatircam dedim saglik ocaginda eger oysa
Zeynapasel EmineAyan bizd yarın yaptırcaz bakalım insallah iyi olur ilerde bazıları yan etkisi var diyor kafam çok karıştı sizin doktorunuz öner di mi acaba
Ecocan Esrelf aa agizdan mi ben asi zannediyodum ozaman saglik ocagi neden cagiriyo biz iciremiyomuyuz bide ates falan yapiyomu
Esrelf EmineAyan Ecocan ağızdan mama gibi veriyorlar😊 aşı soğuk zincir belki evde bozarız belki ilacı karıştıramayız diye kısacası riske atmamak için çağırıyordur. 😉
EmineAyan Ecocan evet o ama sağlık ocağında yapılmıyo devlet karşılamıyor yani, özel olarak almanız gerekiyo
EmineAyan Zeynapasel evet doktorum sordu yapılmadı dedim, isteğe bağlı bi aşı ama yaptırmanızı öneririm dedi
FerideBeren Ben iki gün önce yaptırdım rötarsız aldık doktoruna götürdük o yaptı ama benim Bebeğim de yan etkisi oldu kusuyor kaka rengi biraz yeşile döndü