Atagunenc Kızlar selam, bebeğim 7.5 aylık uykusunda yan yatıyor genelde ve uyurken hareketli olduğu için yüz üstü dönüyor bu da uyanmasına sebep oluyor yastık falan koydum denedim ama olmuyor bu durumu yaşayıp başka çözüm bulan var mı?
Sara1904 Atagunenc aynı durumdayız kameradan bakıyorum dönerken hep uyanıyor ve bu genelde ılk yarım saatte oluyor hiç fazla uyuduğunu bilmem geri uyumak için ağlar emer
Hilal-95 Atagunenc şuan oğlum 12 ay 21 günlük 7. Ayda aynen sizin dediğiniz gibi döndüğü için odasını ayırdım kendı yatağı daha güvenli diye ama malesef hala derler ya deli gibi yatıyor cidden öle uyuyor oğlum ve sürekli ağlıyor uyku sersemi bende mecbur kosuyorum bakıyorm dönerken bağırmıs geri uyumus yada kalkmış oturuyor ama bu sabah kadar en az 10 kere oluyor🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Atagunenc Sara1904 ay bizi tarif ettin vallahi delirmek üzereyim bölük pörçük uyku yavaş yavaş canımdan can gidiyor gibi hissediyorum ya
Atagunenc Hilal-95 bizdede durum aynı işte fakat odası zaten ayrı yüz üstü dönünce direk kafasını kaldırıp uyanıyor öyle ağlayıp tekrar yatma olsa keşke
Hilal-95 Atagunenc Valla bu gece uyanma işi cok zor sanırım alışkanlık öylede gidiyor yanş ben cok yoruldum inanın gündüzde uyumuyor benm oğlum 1 kez uyuyor oda en fazla 40 dakıka 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Hilal-95 Atagunenc o büyüdükce azalıyor mesela bızım 9 aydan snra 2 uykuya düştü suan 12 ay 23 oldu gündüzleri tek uyku asla 2. Olmuyor zorlasamda