520Mucize777 Goncaeymen Bence kesinlikle verilmeli sütün içinde de su var ek gıdayı yerken yaptığınız gıdanın içinde de su var az da olsa verin boğazını temizler en azından miniğinizin
Beyzacar1 Goncaeymen canım İçme suyunu kaynat soğusun oda ısısında ver. Ama mutlaka ver funku artık ek gıda almaya başlamış kaç aylık bilmiyorum ama sadece emen bebekte su süt zehirlenmesi yapıyor ama ek gıda alıyor diyorsun icir zararı olmaz. Sabah öğlen akşam sürekli teklif et suyun zarar olmaz aksine böbrekleri için çok önemli
Goncaeymen 520Mucize777 ilk yoğurtla başladık yoğurdu yedi sonra kabaga geçtim sevmedi yoğurtla karıştırdım yedi ama bidaha yemedi yarın son oyuzden su konusunda kararsız kaldım
Ponyo Goncaeymen Hem ek gıda hem de artık ay itibarı ile su verilmesi gerekiyor. Ben 5. Aydan itibaren suluk verdim eline ve kendisi su ihtiyacı varsa az az içiyor zaten yoksa içmiyor fırlatıyor elinden😅
Goncaeymen Ponyo bende 5 aylık olmasına bi kaç gün kala doktorumuz ek gıdaya Başla dedi neye uğradığımı şaşırdım 6 aylık olmasını beklerken su konusu da kafama takıldı bian 😂
Hatice0113 Tabikide verilmeli siz kendinizden pay için. Yemek yediniz su içmeseniz olurmu kaç saat dayanırsınız su zararlı değil ayrıca. Sadece uzmanların bazıları anne sütü alırken gerek yok diyorlar, ama ek gıdada verilir.
Goncaeymen Hatice0113 anne sütü alıyo 5 ay 2 günlük teşekkür ederim haklısınız kaynatmalımıyım verdiğim suyu
yemedimamadoydum Goncaeymen kaç kaşık ek gida veriyorsan o kadar su vermelisin canım. Ben oğluma içiyordum miktarı o belirliyor bazen çok bazen az iciyor
cydcvk Goncaeymen ek gıdayla beraber su vermelisiniz mutlaka. Ya kaşıkla verin yada nuk magic cup alın