ada_21 Tedagil diş granülü kullanan varmi kızım diş çıkarıyor geceleri ağlayarak uyanıyor devamli kac geceedir uyuyamıyoruz
Seymaslannumt ada_21 ben kullandım günde 5 adete kadar kullanabiliyorsunuz evet rahatlatıyordu bitkisel kullanabilirsiniz. Doğal tarif olarak 2 yemek kaşığı hakiki zeytinyağına 10 karanfil ezip koymuştum. 1 gece beklettim dolapta daha sonrasına sadece zeytinyağından damaklarına sürdüm soğuk soğuk daha iyi geldi oğluma tavsiye edebilirim.
ada_21 Seymaslannumt kac gecedir uyku denen birsey yok bu gece artik uyusun istiyorum baktim bu üründen herkes memnun
anestod ada_21 bende diş çıkarırken kullandım. Zaten içeriği okursanız tamamen bitkisel. Gece uyandikca sürdüm. Çok ağrılı gecelerde ağrı kesiciyle destekledim. Bir de diş topu kullandım. Ama benim bebeğim o dönemi çok sancılı geçirdiği için bu üçünü birlikte kullandım.
Seymaslannumt anestod benimde öyle diş yüzünden bebeğim 6 aylıkken emmeyi bıraktı hala emziremiyorum çok zor bir dönem gerçekten
anestod Seymaslannumt bizde de kilo kaybı olmuştu baya. Çocuk kendine gelemiyordu ki sancidan ne yemek yiyebiliyordu ne emebiliyordu.
anestod ada_21 osanit diş topu yazarsanız çıkar. Calpol veriyordum bende ama dolvende olur. Tedagil, diş topu, calpol üçlüsünü verince yine iki saat falan deliksiz uyuyordu. Uyanınca tekrar tetagil ve diş topu veriyordum.
Meltemingo ada_21 ben kullandim canim ama bize etki etmedi cok o yuzden ben osanit dis topu kullaniyorum gercekten cok etkili