turucukafalikiz Kizlar 4 ay önce doğum yaptım. Ve 24 Kasım’da adet olarak yorumladığım bı kanamam oldu ve 5 gün sürdü bitti neyse . Bugün yine kanama oldu nedir bu bilen var mı?Korkuyorum ya kötü bişey varsa diye 😥 en kısa zamanda doktora gidicem
lalbg turucukafalikiz ilk 1 yıl düzensizlikler, sık lekenme ,hiç regl olmama ya da 1 ay olup 3 ay olamama gibi durumlar normal karşılanıyor. Korkmayın bi sorun yoktur ama çok tedirginseniz yine de bi kontrolden geçin.
Arzu7439 turucukafalikiz bende 4.5 ay önce sezeryan doğum yaptım ve hayla adet olmadım. Doğumdan sonra böyle şeyler olabilirmiş. Rahim anca toparlanıyor ve anne sütüde hormonları etkiliyor.
turucukafalikiz Zatilokumum93 ay ins öyledir. Kadın hastalıklarıni sık duyar oldum şu aralar tedirgin oluyorum böyle olunca
turucukafalikiz Zatilokumum93 gidicem ins en kısa zamanda doğumdan sonra doktor korkusu oluştu bide sağdan soldan duyduklarım arada kaldım iyice
turucukafalikiz lalbg benim 3 . Bebeğim bu. İlk ikisinde hiç böyle olmadım. 3yada 4. Ay adetim gelirdi ve düzenli bir şekilde devam ederdi şimdi bu kez böyle olunca korktum
lalbg turucukafalikiz 3. Bebek mi🙄 ben de tereciye tere satıyo gibi olmuşum da dediğim gibi korkmayın bi doktora görünün yine de bi şey yoktur bence😊
turucukafalikiz NukleerBaslikliKizz kist olunca ağrılı olur diye duymuştum ama hiç bilmiyorum ne olduğunu
turucukafalikiz lalbg herkes büyüyünce çok güzel oluck diyor bende sabırsızlıkla i günlerin gelmesini bekliyorum 🤦
lalbg turucukafalikiz büyüyünce çok güzel oluyo tabi:) biz 4 kardeşiz yan yanayken aşırı eğleniyoruz ama anneme sormak lazım bizi nasıl büyütmüş🤦🏻♀️