Beyzaa91 Kızlar 5 aylık bebeğimin gazı kokuyor anne sütü alıyor kokması normal mi yoksa üşüttüğü için mi anlam veremedim
16temmuzannesi Beyzaa91 benim kızımda 5 aylık olacak sankı altını doldurmuş gıbı kokuyor acıyorum ama sadece çiş yapmış oluyor doktora söyledim damla verdi bağırsak duzenleyıcı
Meva21 Beyzaa91 yediklerinden olabilir ben yumurta yiyince baya kötü kokuyordu yemediğimde hiçbir sorun yoktu
Hafizeee35 Beyzaa91 bizim yaklaşık 1 hafta çok yoğun koktu üstüne hastalandık maalesef ve biraz ağır geçiriyoruz ☹️ Dikkat etmeme rağmen nasıl hastalanıyor anlayamadım .. İnş sizde de bir hastalık belirtisi değildir takip edin
brolarim Beyzaa91 alerjisi olabilir yediğiniz bişeye benim oğlum da öyleydi yanılmıyorsam 3 aylık falandı baya kokuyordu
Milay Benim oglumda anne sutu icdiyi zaman kotu kokardi, simdi mamayla besleniyor hic bir koku yok,korkulacak bir sey yok sizin yediyiniz seylerden kaynakli
Milay Beyzaa91 oyledir,bende kotu dusunuyordum cok kotu kokuyordu,doktoruma soyledim o oyle demisdir.
brolarim Beyzaa91 evet süt ve süt ürünleri alerjisi vardı ben tükettiğim zaman sütümden ona geçiyordu alerji oluyordu dikkat ettim yediklerme sürekli şimdi 10 aylık düzeldi çok şükür ek gıdadan beri
Melekanne91 Beyzaa91 usudugu ve usuttugu icin olablr ya da bagrsaklari bozulacak olablr pis bir koku varsa