Leylazra Runades örümcek kullandım ben ama kuzum biryere tutunup kalkmayı öğrendiği an yürüme arkadaşı aldım.En sağlıklısı yürüme arkadaşı gerçekten çok işe yarıyor.
ece_arel Runades yürüteçe 7 aylık koydum tutunup kalkmaya başlayınca çünkü sürekli yürümek istiyor evde 2 tane var binde bir koyuyorum
Berilsmom13 Runades koydum hiçte zararını görmedim 7 aylık emekledi 8 aylık destekli tutunarak sıraladı yaşına girdi yürümeye başladı
Duygu38 Runades 6 aylıkken koydum yararını gördüm örümceğin valla şuanda daha bi aktifleşdi8 aylık evin işini yaprken oda arkamda gezer çok şükür zararını görmedim
Eslemdemr0308 Sözde yürüteç yürümeyi geciktiriyormuş ve bebeği tembelleştiriyormuş 🤷🏻♀️ Bir çoğunuz yürüteçle büyüdük şimdi yeni nesilde herşey zararlı 🙄
Dnzaras Kullanmadim ams doktorlar cok onermiyo yinede kullanmsk istiyosam kısa kısa koysbilirsin bnce
yagmursen Runades 8. Ayında kullandım ama günde belki toplam 10 dkdır. 1 ay kadar kullandı Ayaga kalmayı ögrendiği an ilk adım arabası aldım. 11 aylık suan yürümek üzere.
Zlm Runades benim kuzenim yurutecten sonra parmak ucunda yürüdü uzun süre ama ben kızima kullandım hiçbir zararı olmadı içinden düşmesi dışında 😄10 aylik emekledi 11 aylık yurudu