Deletedmom_123 yuhumgeliy yaa iyi boy uzun ne güzel ben 165 boyla 62 kiloyken bile zayıf duruyordum şimdi 85 😪😪😪
Myfamilyy Elisa_dmr emziriyorum onlian diyet yapıyorum 🌸 hazır paketli gıda asitli yiyecekler hamur işi beyaz ekmek vb şeyleri hayatımdan çıkardım beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yiyorum
Aselllin Deletedmom_123 bende diyetteyim sali gunu basladim kilom 85 boy 1.69 hedef 60 benimde insallah olur bubsefer ya tek ogun besleniyorm oglende leslie ve ebru salli 12 dakkada 15 cm incelme videosi var pilates onu yapiyorm daha once 8 kilo vermistm leslie ve diyetle bakalim insallah hedefime ulsana kadar sabirli bir sekilde ilerlerim suanda aclk zorlamiuor birazdan yemei yiyeceğim sizin nasil gidiyor he birde kiraz sapi ve dukan birasi iciyorm dun basladm onada
Deletedmom_123 Aselllin inşallah ben dün soğuk baklava yedim ama öğün yerine yedim bakalım pazartesi tartıda görümcem sonucu
omerinannesi_2705 Deletedmom_123 2 haftadır diyetteyim boyum 170 kilom 85di şuan 79 oldum 🥰 kaçamak yapmıyorum ama spor da yapamıyorum 🥺
Deletedmom_123 omerinannesi_2705 yaa 2 haftada gitti mi bu kilo ayy inşallah benimde gider ilk hedefim 79 🥲
edizsmom omerinannesi_2705 diyet şekliniz nedir neler ıyguluyursunuz mesela ❤️ maaşaallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız inşallah 🙏
omerinannesi_2705 Deletedmom_123 ilk hedefinize ulaşana kadar en ufak bir kaçamak bile yapmayın kendinizi buna göre ayarlayın o zaman kilo vermeniz kolay oluyor 💓
ikizlerinanasiii Kızlar ben bir buçuk aydır diyetteyim. 75’ten 65’e düştüm 10 kg verdim ama artık çok yavaş kilo veriyorum haftada 2 kg verirken ya da 3 kg Şimdiyse 1 kg ya da 700 gr öyle veriyorum neden sizce kilo vermem yavaşladı napmalıyım
Deletedmom_123 ikizlerinanasiii çünkü ilk zaman ödemde verdiğin için hızlı kilo verirsin şuan normal kuzum yağdan kaybediyorsun
ikibebedublekahve Deletedmom_123 diyet değil de aralıklı oruç yapıyorum 5. Günüm 600 gr gitmiş 🥲 zaten hızlı kilo vermek için değil sağlıklı bir yaşam, sağlıklı dinç bir vücut için başladım ben ve kendimi daha iyi hissediyorum artık
Deletedmom_123 berkinannesi_ ay benimde 68leri görsem baya zayıf duruyorum ama bu sefer tam anlamda zayıf olmak istiyorum inşallah 59u görmek istiyorum
berkinannesi_ Aselllin sabahları 1 dilim ekmek akşamları hiç yemiyorum abur cubur yemiyorum bolca su tüketiyorum leslie ve ip atlıyorum 85 kiloda ilken pantolon almıştım bir parmağım çok zor girerdi düğme kısmına bugün giydim baya bi bollaşmış
busesue Deletedmom_123 Deletedmom_123 2. Gun Aralıklı oruca başladım.8saat yiyor iciyor diger saatler bol su ve bitki çayı bakalım i hafta böyle denicem spor yapmaya vakit yok kızım biyerde durmuyor Boy 153 Kilo 77
Deletedmom_123 busesue kuzum benimki de öyle ama benim bacak problemi olduğu için yapmak zorundayım 44 beden pantolon giyiyorum o uyduğu an spor yapıyorum