eyll_544 Oglusum5357 isilik gibide duruyor cook öpüldüyse ondanda olmuş olabilir cok cok gecmş olsun😔 doktora gösterin lütfen
Azrasmomm Oglusum5357 benim kızım da da oldu hatta yanak bölgesinin içi akne gibiydi. Doktor babasının sakalından olmuştur dedi babası koklarken haliyle sakalı değiyor. Bıraktı şimdi çok azaldı 1hafta içinde
Unicorn Oglusum5357 emzirirken ya da mama verirken senin koluna göğsünde değip terliyor olabilir yanağı,isilik gibi duruyor ama için rahat etsin dr görsün
Oglusum5357 eyll_544 aslinda bn ve babasindn baska kimse yok etrafimizda öyle bizde öpmüyoruz yayılıyor. Randevu aldm mutlaka goturecegimde acana gidene kdr yapabileceğim bsey vrmi diye
Karerrbala Oglusum5357 Isilik bu kuzum. Sıcaksa bulunduğunuz ev yada oda nem varsa fazlaca ondan olur. Benim bebegimede oluyodu evin havası düşünce geçti.
Oglusum5357 Karerrbala aksine bn soguk bile oldgunu dusunuyordum burnu fln hep soguk oluyor diye peteği actim ama acmadan önce olmustu
Karerrbala Oglusum5357 Yatirdiginda çok sariyo olabilirsin tek taraflı ise o tarafa yatirdiginda terlemeden olabilir. Eğer bu sebepten de değilse bir doktora danışılmalı
osibrabia Oglusum5357 canim benim oglumunda oyle babasi ne zaman opse oyle oluyo sakallarindan tahris olmus bence benimki oyle oluyo cunku