Beyzaaablg Merhaba arkadaşlar, gebeliğim çok ağır seyrettiğinden eve hiç vakit ayıramıyorum. Yardımcı olacak bir aile üyesi de olmadığından güvenilir birisini veya temizlik şirketi arıyorum aranızda bu oonusa destek alan var mı ?
Ecemilay Beyzaaablg bende aynı durumdaydım gebeliğim riskliydi ev işlerini eşim yapıyordu ama doğumdan önce temizlik şirketiyle anlaşıp dip köşe temizlik yaptırttım evi iki kişi aldım çokta güzel temizlediler
dumeka Beyzaaablg ben haftada 1 yarım gün alıyorum, bazen tam gün alıp detaylı yaptırıyorum. Ama çok zor içine sinen birini bulmak. Daha önce düzenli gelen abla ayrıldıktan sonra kaç kişiyi denedim daha tam bu içime sindi diyeceğim kimse olmadı. Nasıl bir konuda yardım istiyorsunuz?
MillenialMom Beyzaaablg haftada 1 yarım gün alıyorum, genel silme süpürme vs için. Bence çevrenizde soruşturun ve referansına göre alın, en iyi o şekilde sonuç alınıyor.
Beyzaaablg Ecemilay benim de eşim yapıyor sağ olsun ama bir erkek eliyle işinin ehli bilen bir bayan eli bir olmuyor maalesef. Siz hangi şirket işe görüşmüştünüz acaba
Beyzaaablg dumeka yani sürekli değil de aradığımda müsaitliğine göre gelebilecek birisini veya şirket önerisi arayışındayım. Dediğiniz gibi güvenmek ve içine sinen birisini bulmak çok zor belki burada siz arkadaşların yardımıyla bulurum diye düşünüyordum bende
Beyzaaablg Duygu5234 yani önerebileceğiniz bir şirket var mı 🤭 eksik olmuş post kısıra bakmayın yada avrupa yakası küçükçekmecedeyim güvendiğiniz birisi var mı aradığımda tam gün gelip temizlik yapabilecek 🤗
Beyzaaablg Ecemilay ben avrupa yakasındayım memnun kaldıysanız isim verme şansınız var mı acaba bende görüşsem
Beyzaaablg MillenialMom çevremizde maalesef böyle bir deneyim sahibi yok 🤦🏻♀️ bakacağız artık duruma göre
Dyldrm Beyzaaablg ben armut.comdan istiyordum yardımcı. Piyasaya göre daha uygun geliyordu o zamanlar fiyatları