Kızlar 16 gün önce sezeryan Doğum yaptım kanamam bitti ama akıntı kaşıntı ve iğrenç ötesi bir koku başladı cuma günü doktora gideceğim ama yaşayan var mı bilgisi olan varsa yardımcı olsun dikiş yerlerimle alakası olmasından korkuyorum 😱
Firdevs bende de oldu mantarmış doktor fitil verdi krem falan geçti
Firdevs akıntımı? Sarı su gibi bişey mi
Firdevs canım aynı durum sezaryen sonrası bende de oldu.Vücut enfeksiyona daha yatkın oluyo doğum sonrası demişti doktorum.Bana fitil verdi ve emzirdiğim için de bi sorun olmayacağını söylemişti.Çaresi var yani canını sıkma 😉
Firdevs benimde akıntım oluyor. Dediğin gibi değişik kötü kokulu ama dikişlerimde sıkıntı yok ağrılarım hafifledi. 18 gün oldu benimde
Yaşayan yada bilen yok galiba 😟
Emine hamile kalmadan önce mantar olmuştum kremi var hatta ama böyle iğrenç bi koku yoktu canım ya birde o kadar su içmeme rağmen koyu kırmızıya yakın idrarımın rengi sanki hiç su içmiyormuşum gibi 😟
Firdevs evet çok kötü bir koku maalesef benim idrarımda öyle bişey yoktu ama kaşıntı kokulu akıntı olmuştu fitil iyi geldi
Firdevs krem travacort mu
Emine evet canım hamile değildim ama kullandığım zaman şimdi emzirirken kullanılır mı ki?
Firdevs emzirme dönemini bilmiyorum benim sütüm yoktu emzirmedim
Firdevs Bende de aynı sorun var travazol çok iyi geliyor aslında ama internetten biraz araştırdım emzirme döneminde kullanılması önerilmiyor maalesef
Firdevs Travazol krem deriden emilerek çeşitli organlara geçer. Bu sayede idrar ve dışkılama yoluyla vücuttan atılır. Bu yüzden hamile ve emziren annelerde kullanılmaması gerekir.
Sudem çok sağol tatlım cuma günü hastaneye gideceğim bakalım inşallah bir çaresi vardır yada sadece mantar falandır 🙏
Firdevs ne yaptın canım gittin mi doktora?
Minnosunannesi su değil canım koyu renkli akıntı sadece 😔
Zuzu inşallah canım ya açıkçası dikiş yerlerimin iltihaplanması olayından korkuyorum ben hastanede yatarken bi kız vardı açmak zorunda kalmışlar tekrar dikişlerini kurutup tekrar dikmişlerdi sanırım travma oldu bende 😟😔
Firdevs hiçbişeycik olmaz içini ferah tut kuzum sen bebişinle ilgilen güzel güzel 💋
Sudem gittim canım alttan baktı rahim temiz dedi ama tüm batın ultrason ve idrar tahlili istedi idrarı verdim ama ultrason için aç ve idrara skışık olmam lazımmış o yüzden Pazartesi tekrar gideceğim bakalım sonuç ne çıkacak haber veririm yine 🙏