Zeynosileannis Instagramda birçok satış sayfası var. Az takipçili olanda çok olanda satış yapıyor.Bende bu işi yapmak bebek ve çocuk ürünleri satmak istiyorum. Sermayem yok ama isteğim çok ☺️ az az başlayabilir miyim sizce? Fikirlerinizi bekliyorum 🤗
AzSonRaaaA Zeynosileannis beşiği sallayan dünyayı sallar ✨bir annenin isteyipte yapamayacağı hiç birşey yoktur 🦹♀️
Birdunyabircennetannesi Zeynosileannis Daha yeni satışa başladım 1000 takipçim var ve dün ilk siparisimi aldım. Ben bu kadar hızlı sipariş alacağımı düşünmüyordum. Ama Allah der ve olur işte. Başarabilirsiniz inanın 🌸
Sevdabuyuk Zeynosileannis Ben çocuk ve büyüklere hırka yapıyorum hesap açıp satış yapmak istiyorum ama daha başlayamadım. Alan olur mu sipariş gelir mi bilemediğim için cesaret edemedim daha
Zeynosileannis AzSonRaaaA teşekkür ederim bende şöyle düşünüyorum birileri bir şeyi yapıyorsa bende yaparım 😍
Zeynosileannis Birdunyabircennetannesi Yaa hayırlı olsun nasıl başladınız. Fatura işini falan hallettiniz mi ☺️ Bir de şunu çok merak ediyordum takipçi az diye insanlar güvenir mı güveniyormuş demek 🤗
AzSonRaaaA Zeynosileannis kesinlikle ilk adımı atınca herşey yolunu bulacak olmasa bile denemekten bişey olmaz bakarsınız istediğiniz verimi aldınız oh ne ala olmazsa da çocuğunuzun canı sağolsun 🦋
Birdunyabircennetannesi Zeynosileannis Valla inanın bende güvenmiyorum az takipçi az beğeni yorum olan sayfalara ama aslında güvenmek gerekiyor ki yükselsin oda. Ben kıyafet üzerine yapmadım. Fotoğraf baskısı magnet doğum günü pankartları falan yapıyorum. Bu arada teşekkür ederim
Zeynosileannis Sevdabuyuk Herkes satıyor bir şeyler şansınızı deneyin yaptıklarınızın fotoğrafları vardır onlardan koyarsınız. Sizinki daha risksiz ☺️
Sevdabuyuk Zeynosileannis aynen doğru dolap uygulamasına koydum aslında fiyatları elimden geldiğince düşük tuttum ama duyan cevap bile vermiyor insanlar bedava ya yapılmasını istiyor sanırım 😊