kirmizibalikgolde Kızım Bir haftadır hasta. antibiyotik kullanıyoruz .Bugün en iyi olduğu günlerden biri . Fakat bugün de yoğun kıvamlı yeşil sümük başlamış bunun sebebi nedir neden olur nasıl geçer? Not 15 aylık burun yıkamak Aspire etmek imkansız
Mucizemle_1 kirmizibalikgolde enfeksiyondan kaynaklı oluyor canım eğer ciğerleri temizse sadece doktor bize temizleyin dedi yeşil sümüğü 4 hafta yaşadık şimdi daha yeni normale bindi bol bol temizle zamanla azalacaktır
Ferdimom kirmizibalikgolde benim oğlumun da oluyo ama genelede alerjik durumlarda ben şırınga ve serum suyu ile temizliyorum iki burunadq 5 CC kadar sabah öğlen ve gece yatarken birkaç gun3 toparlıyor aşırı rahatlıyor
kirmizibalikgolde Mucizemle_1 ya büyüdüğü için temizlemek çok zor oluyor.. boğaz enfeksiyonu vardı antibiyotik Onun için kullanıyoruz.. acaba onunla alakalı mıdır ciğerleri temizle dedi çünkü doktor
kirmizibalikgolde Ferdimom oğlunuz küçük mü benim kızım 15 aylık yapmamız imkansız zulüm oluyor gerçekten. Ama tek tedavisi de bence de burnu temizlemek sürekli
[silindi] kirmizibalikgolde öyledir herhalde ama doktorunuza sorun isterseniz yine de tek bildiğim sümüklerin rengi çünkü 🫤
kirmizibalikgolde AlyaMavi aaa hiç böyle düşünmemiştim. Evet balgam var ve bebek olduğu için çıkaramıyor. Burundan balgam çıkıyor gerçekten aynı balgam kıvamında aşırı mantıklı gerçekten teşekkür ederim size😀 Çünkü tam iyileşecek zaman bunun olması biraz saçma geldi bana 😀
AlyaMavi kirmizibalikgolde o zaman daha mantıklı sorular sormalısın ve madem cevaplara tahammül edemeyecek kadar egolusun doktora gitmelisin
AlyaMavi kirmizibalikgolde senin geçtiğin yollardan amuda kalkarak geçtim ben sekresyon masajı kıvamı rengi nerden çıktığı malesef ki hepsini biliyorum .Senin gibi bir halttan anlamayan ve ukelalık yapan annelerden daha tecrübeliyim .Umarım senin çocuğunda aynı yollardan geçmez zatürre falan olmaz .Hadi sen tıbbı bilgilerinle daha cok sor sor buraya terbiyesiz
kirmizibalikgolde AlyaMavi ya kafayı mı yediniz Ne egosu Ne tahammülsüzlüğü Ben ne dedim ki size şimdi dediklerinizi aşırı mantıklı buldum .bence de çocuğun burnundan balgam geliyor Ne güzel. hiç böyle düşünmemiştim. Gerçekten iyi değilsiniz
kirmizibalikgolde AlyaMavi kız npldu ne dedim ben sana iyi misin ? Çok mantıklı konuştun dedim benim aklıma gelmemişti noldu anlamadım? Beni yanlış mı anladın acaba . Allah Allah suan çok şaşkınım. Dalga geçtiğimi mi düşündün. Oysa bana dediklerin aşırı mantıklı geldi. İnanamıyorum böyle bisey yazdığınıza suan . Terbiyesizlik naptim sadece sizi haklı buldum? ???