Meovvmeovv Hanımlar philips avent 0-6 ay emziğim var. Kızım 8. Ayına girmek üzere ve hala onu emiyo. Sadece avent kullanıyor maalesef damaksız olduğu için. Hala 0-6 ay kullanmasında problem var mı? Varsa bildiğiniz uygun fiyatlı damaksız emzik var mı?
Crcs Meovvmeovv neden damaksiz? Kabul açısından mi? Ben pedodontiste sorduğumda 0-6 avent tarzı 6. Ay sonrası damaklı demişti.
Umutveannesi Meovvmeovv bizde Avent kullanıyoruz. 7 ay 27 günlük oğlum. Ben büyük emziğe geçer diye aynısının 6-18 ay olanını aldım ama hala küçük emzikle devam ediyor. Canı ne zaman isterse o zaman geçecek bi büyüğüne sanırım 😂
Meovvmeovv 1bahar yok ki :( çok gezdim trendyol e bebek civil vs. En son uygun fiyatlı başka bir emzik bulamazsam dolap uygulamasından tek satılan avent emzik alıcam mecbur. :((
pogacayanakk Meovvmeovv bende dolap uygulamasından aldım tekli olarak zaten etiketli gönderim yapıyorlar Qr kodunu da sorgulattım orijinal yani. 70 TL gibi bir fiyata almıştım
Meovvmeovv 1bahar maalesef :( ya Peki elimdekini kullansam ne olur? Hala kullanabiliyor ama ayı geçtiği için ağız ve diş yapısını bozar mı bilemiyorum :(
1bahar Meovvmeovv valla. Pek bilmiyorum ama bebeğin başka emzik tutmuyor demi ben şuan damaklı emzik kullanıyorum 6 12 ay
pofudukyanak Konuyla ilgili bir yorumum yok ama profil fotonuzu görünce insan içinden bileeeeeessiiiiiiğn diyor 😀