[silindi] Dandini dandini dastanadan bahsetmiyorum anlamlı ninniler bekliyorum. Oğlumun 2 ninnisi var biri Billy joel Goodnight, my angel. Diğeri Nil Karaibrahimgil-benden sana. Sizin favorileriniz neler?
Deletedmom110 [silindi] benimki yağmur sesinde uyuyor🤷🏽♀️ Bebek Uyutucu diye bir program var. Açıyorum yağmur sesini ohh mis😊
Btlszr [silindi] ninni perisinin masal ninnileri hepsi birbirinden güzel birde serenay sarıkaya alice müzikali müziğinde uyuyor kuzey yıldızı
Hirabebek Deletedmom110 benimki de o programın pış pış + süpürge sesinde uyuyor 😁 ama bi zaman sonra kafa şişiriyor 🙄 yağmur sesini dinliyim bi de rahatlatıcı en azından
adm yeni güncellemede uyku sesleri eklemeyi dusunuyoruz uygulamaya o zaman biz de burada bekleyelim.😏
Semrakrhn38 [silindi] bizim ninnimiz acil kolik sakinlestirici bide supurge sesi 😀3 ay 18 gunluk dogdu dogali bunlarla uyuyorz
1mom1baby [silindi] ninni bilip söyleyen annelere hayranım 😀 benimki benim sesim olmadan uyumazdi benim tek bildiğim ninni dandini dastana aylarca onunla uyumustu bi bunu duyunca bide çocuk parkı görünce kusasim geliyor artık 😂
hellomom Benim kızım arp sesinde sakinliyor. Bir tane sufi şarkısı buldum onunla uyuyor. O olmayıncada benim sesimden dandini dandiniyle uyuyor, sanırım benim sesim beyaz gürültüye eşdeğer onun için😂
Lavanta01 Youtube da bibercik tv kanalinda duali ninniler buldum 4 tane parca var. Cok guzel tavsiye ediyorum . Huzur veriyor bana da bebegime de
Melovini Hirabebek sizde benim gibi. Bazen beynim uyuşmuş sesten başkası kapat deyince neyi diyorum :)))) o kadar ablukaya almışki 😹😹
Deletedmom110 Hirabebek evet ilk zamanlar fön sesinş açıyodum şimdi yağmur beni de dinlendiriyor🥰😊 bazen kendim pişpiş demeye yorulursam da onu açıyorum tek pış pış olanı 😂
denizvegunes Hirabebek hahah ben yazdım sandım bi an 😂 benim kız da aynı pışpış +süpürgr veya kolikte uyuyor 😂
Roniya Hirabebek benim bebeğim 2 bununla uyudu 5 aydır da zor uyuyan bebekler için müzikler var pış pış sesiyle birlikte. Onlarda uyuyor. Sabaha kadar çalıyor o kadar alıştım ki duymuyorum bile artık😁
Esiladuru [silindi] ninni degilde genelde kalem süresini dinletiyorum kizima emzirirken aciyorum uyuyor hemen 😊
Melovini Cybelle ayyy yok yok 2 aylıkken aspiratör sevdası vardı açıp altında sallıyoduk en kötüsü oydu yaa kol bacak bel unutturdum onu hemen :))