Stardust1 Elif_mira20 1 yaşından sonra Möllers tutti frutti aromalı olanı kullanıyorum, doktorumuz önermişti 🌸
Bebitom_3 Elif_mira20 en iyisi möllerin diye onu aldım 2 gündür kullanıyorum.. oğlum zayıf ve iştahsız geçen ay çok antibiyotik kullandık o yüzden başladım
Ayca009 Nurumm12 valla benim bebeğimin iştahını açıyordu ama hasta oldu ve dişte hiç bir işe yaramıyor şuan desem bende macun alacağım iştah açıcı kilo düşük bulundu
Mihrimihri Nurumm12 ikiz bebek bakıcılığı yapmıştım. Nutrigen üzüm şurubu istahlarına çok iyi geliyordu .
Mytinyson Ocean balık yağı ve imunol kullanıyorum gayet iyi geliyor. İçirdiğim gün ve içirmediğim günler arasında fark var bana göre
Mytinyson Nurumm12 bebeğim 23 aylık bir ay önce başladım. Doktorumuz önerdi çok sık hasta oluyor dediğimde
Ayca009 zbd 15 aylık Nlife kids macun kakaolu arastirdim buldum içeriği temiz bende bunu almaya karar verdim Trendyol da uygun 350 gram yorumlarında iyi Alicam çünkü hiç yemiyor
Bebitom_3 Mytinyson ben tek balık yapı veriyorum 20 aylığız ama çay kaşığıyla veriyorum tatlı kaşığını size doktor mu önerdi
Tazeanne58 Nurumm12 böyle macunların içerisinde propolis varmış ve devamlı kullanımda erken ergenliğe sebebp oluyormuş lütfen doktorların önermesini böyle macunları çocuklarınıza kullanmayın