Semiz-1 Merhaba anneler 1 ay 19 günlük kızım var kafasının önü pul pul kabuk bağladı kulak memesinin arka kısımlarıda yaraya döner gibi bir kuruluk oluyor bunun için ne önerirsiniz doktor normal bunlar geçer dedi 🫶🏻🥰
Burcumstk Semiz-1 canım benim oğlumda 2,5 aylık bizimse önce kaşlarda oldu kaşlarına bebe yağı falan sürdüm geçti snra kafasında olmaya başladı çok var dün doktora götürdüm doktor geçer dedi bir tane şampuan verdi korkulacak bişey yok dedi normalmiş yani 😇
1blog_meselesi Semiz-1 zeytinyağı sürüp bekletip banyo yaptırabilirsin. Bizde uyaşadık. Aslında bu durum şampuandan düzgün durulanmadığı için de olabilir. Bir tane fırça var konak için banyoda kullanıyorsun. İnstagram blog hesabıma bakabilirsiniz orda mevcut. Aynı bu ismleyim
[silindi] Semiz-1 Kızımda 4 aya kadar tekrar etti zeytinyağı sürüp dişli taraklar olur ya onunla geriye doğru tara pul pul tarakla birlikte geleceğini göreceksin benm kızımda sürekli tekrar etiği için en son zeytinyağını saçında 1 saat beklettikten sonra karbonat sürüp tarmştım bir daha tekrar etmedi
Semiz-1 Burcumstk peki geçmesi için bebek yağı harici başka ne yapılabilir bebek yağını bende sürüyorum kaşları geçti benimkininde ama kafası fena 🫠
Semiz-1 Burcumstk taraklar varmış onlardada canı acır gibime geliyor ama dökülmesini bekleyeceğiz herhalde
Tbmbdb Zeytinyağı sür canım bi şapka tak kafasına 1 saat dursun sonra hafif hafif kemik tarakla tara geriye doğru öyle güzel çıkıyor ki tam bir görsel şölen sonra yika oh mis
Arven-Perisi Semiz-1 herkes zeytinyağı demiş ama ben pek zeytinyağını doğru bulmuyorum asidik değeri çok önemli has zeytinyağı mi değil mi vs.. bu mustelanin konak için kremi ve şampuanı var benim kiziminkini 2 yikamada bitirmisti istersen ondan al bulunsun ilerleyen zamanda olursa yine kullanırsın hemen biten bişey değil arastirmani öneririm 💓