Bnihal Merhaba anneler, 40 imiz dun cikti gece inanilmaz gaz sancilari yasadi bebegim. 40 dan sonra gecmiyor muydu bu gaz vs😅 ya da biraz olsun duzene giriyor mu morale ihtiyacim var🤷🏻♀️
[silindi] Bnihal belli olmuyor o ya 🤦🏻♀️ Bizimki 7. Gününde başlayıp 40ndan sonra baya azalmıştı bazı bebeklerde de 40 na kadar gaz sancısı olmuyor sonrasında başlıyor
mczm__ Bnihal 3 güne kadar çok iyiydik yarın da 40 ımız çıkıyo fakat gaz sancılarmz yeni başlıyo, geceleri mışıl mışıl uyuyan bebeğim ağlayarak uyanıyo bebekten bebeğe fark ediyo sanırım
nazlimom_ Bnihal 40 ından sonra düzelir diyolardı 4 ay çektik gaz sancısını şimdi diş sancısı daha betermiş😂
Bnihal bebegim86 eyvah eyvah 😅 benim bu ikinci bebegim ama unutmusum ne zaman ne oluyodu. Ilk bebegim bu kadar gazli degildi ama 40indan sonra bir tik toparlanmisti diye hatirliyorum en azindan uykulari duzene girmisti diye
Bnihal [silindi] ah ah bizim de dogdugundan beri gazli nerdeyse insallah sizinki gibi olur bizim de ☺️
H_ceyhan Gerçi gazı bitse kabızlığı ishali başlıyor o bitse diş cikarmaya başlıyor. Bitmezz bu durumlar Allah kolaylık versin hepimize anne olmak çok zor 😅
Bnihal H_ceyhan oyle gercekten benim bu ikinci bebek biraz biliyorum basima gelicekleri hicbir zaman bitmiyor ancak 3 bucuktan sonra biraz rahatlamistim 🤷🏻♀️ Ama 40 dan sonra da azcik duzene girse hic fena olmaz☺️
Slakyz Bizimde kırkının çıkmasına 4 gün var bende onu bekliyorum 😄çıkıkca azalıyormuş şimdiye kadar gaz sancısıdan çok çektik hiç uyumadık. Sizin gece gündüz uykuları nasıl
[silindi] Slakyz bizimki 50. Günden sonra kendi çıkarmayı öğrendi şimdi 70 günlük hala zorlanıyor ara ara ama eski günler artık yok 😍 neydi o sancıları 🤦🏻♀️ Kabustu resmen sadece ağlıyordu yavrum çok üzülüyorduk ama geçiyor işte☺️
Bnihal Slakyz bizim de sabaha karsi gaz sancilari iyice tavan yapiyor sabah 4-5 ten oglen 1 e kadar falan dogru duzgun uyuyamiyordu. Artik duzenli uyusun emsin istiyorum😅 sizin nasil uykular
Bnihal mczm__ sizinki gec baslamis biz bastan beri cekiyoruz 🤦🏻♀️ Belki de atak donemine gelmissinizdir 40 oncesi bi atak donemi basliyor sanirim
[silindi] Slakyz şu an atak haftasında olduğu için geceleri uyumuyor ama öyle olmasaydı çok güzel düzene binmişti 🥴
bebegim86 Bnihal bilmiyorum canım genelde ilk ay emip uyuyolar sonrada degisiyolar hep oyle okudum benimde öyle oldu
[silindi] Bnihal öğreniyorlar zaman geçtikçe aslında zaman en iyi ilaç biz de sanıyoruz ki gaz damlaları işe yarıyor ☺️ Ben farkediyorum ıkınması bile farklı onu bile öğreniyorlar ☺️☺️
Slakyz Bnihal bizde de akşam 6 9 arası çok sıkıştıruyor. Uzun uykusu olmuyor en fazla 40 dk. Kalkıncada durmuyor 😏kafayı yiyeceğim.
Seymapala Bnihal bizimki 3 3 buçuk Aydan sonra bitti kolikti yeni basliyorsun yani canım 😂morelini bozmak istemem ama