ozge_yasin_budak nazo58 3 ay 11 günlük kızım var ikisini de denedim vucudu hep döktü yaramadı benim kızıma
Mervemehmet nazo58 cambiotic gaz önleyici diye biliyorum ben ikisini de kullandım gaz yapmadı gayet güzel severek iciyodu canim
nazo58 Uç kere verdim müthiş gaz yaptı gaz cikaricam DİE yiyemiyor bile yarısında kalıo anlamadım.. Başka mama da yok bi sabah olsaydı...
Seral Bn 4aydir hipp organic kullanıyorum ve çokta memnunum cnm heebege ayni etki vermz mama deneye yanıla öğrenicez
nazo58 Seral öyle tabi aptamil de demedim bebelacda bu kadar olmamıştı ilk defa deniyorum bi daha da denemem herhalde.. Ne zormus bu mama mevzusu bi bulamadik doğru mamayi :-(
tczehra bizi kabız yaptı her iki çeşidide hipp canım o yüzden bıraktık başka bir iki deneme derken aptamil çok iyi geldi oğluma
nazo58 Sürekli deneyemiyorsun da fiyatları malum.. Onu da geçtim sürekli değiştirince emmek istemeyecek diye korkuyorummm :-(
nazo58 Mervemehmet nasıl gaz yaptı anlatamam.. Mide gazi cikartamiyorda ne kadar ağladı.. Her bebek bir olmuyor tabi.. Ama aptamil bebelac denedim ama hic bole olmamıştı..
Melikeakiner Fena gaz ve kabızlık yapıyor. Nişastalı mamalar. Birde Hipp marka mamalar toplatılmış her yerde yazıyor.
nazo58 Mervemehmet yok o kadar değil .. Zaten gazlı bi bebek kaka problemini çözersek halolacak bence :-(
nazo58 sbldmr123 aptamil gaz yaptı gibi geldi cnm maliyetinde biraz yuksek bebelacla devam ediyoruz simdilik düzelir inşallah :-(
tczehra bir arkadaşım ikisinide denetti sağolsun çok iyi diye ama kabızlık yaptı bize geri döndük eski maması aptamile