Çözümler arıyorum. Uyku dengesi tamamen şaşmış durumda. Ben ise perişanım. Vücut artık dayanmıyor. Sabah 8 de uyanıyor. Öğlen 12-1 arası 2 saat uyku. Akşam 8 de gece uykusuna geçiş ama geçmemiş diyelim çünkü 1 saat sonra başlıyor huzursuzluklar ağlamalar. Gece yarılarını buluyor bu durum. Odasını ayırdım herşeyi dwniyorum. Bugün artık bende bittim. 8 de yattı 9 da uyandı. Sallamaya bile mecalim kalmamış. Namaz bile kılamadım. Yanıma aldım bildiğiniz uyanmış yani uykuya geçemiyo. Ben kendimden geçtim uyku anlamında. Eline telefonu verdim ben artık bitmişim ve sızmışım. Telefonu suratıma vurup uyandırmaya çalışıyordu. Ara ara uyandığımı hatırlıyorum son uyanmam bu saat ve uyumuş yanımda. Şimdi yatağına bıraktım. Ne yapsam bilmiyorum tek uykuyamı geçsem. Telefon kısmını lütfen abartmayın çünkü karşınızda bitmiş tükenmiş uyku diye gebermiş bir anne var. Vücudum artık dayanamamış kaç gündür uykusuzum. İlk defa böyle yaptım. Süreklilik gibi düşünmeyin. Tek uyku yapan var mı ? Bir o kaldı denemediğim. Uyutmasam dahamı iyi olacak. Tek uykudan kastım sadece gece uykusu yorgunlukla yanlış yazdım