ayseealyaa bebegımın atesı 38.5 di ılık dus aldırdım 37.6 su an hasta degıl bır amda vıcuc sıcaklıgı arttı anlamadım 2 bucuk ayöıl bebegım 37.6 yuksekmı😣napmalıyım
papatya_1125 ayseealyaa 38 de verebilirsiniz.cok geçmiş olsun. Ev çok sıcak mı acaba ona dikkat edin.atesi düşüncehemen giydirmeyin olur mu?Ben ayakları soğuk diye üşüyor saniyodum.
ayseealyaa papatya_1125 sı an ustunde uzun kollu zıbın ve tukum var ellerı soguk ayaklarıda vucudu sıcak
kullanilmiyor1205 ayseealyaa geçen gün bebeğime aynısı oldu doktora götürdüm telaslanicak bişey yok 37.5 de dedi ateş düşürücü antibiyotik vermişti sizde sabaha kadar gözlemleyin isterseniz
kullanilmiyor1205 ayseealyaa evet ya geçen hafta yaşadık ve çocuk titremeye başladı acile gittiğimde bütün çocukların öyle olduğunu gördüm herkes ateş düşürmeye calisiyodu havalardan sanırım
ayseealyaa kullanilmiyor1205 cıddı bır salgın var zaten allah yardımcımız olsun evlatlarımızı korusun 🙏
Glfdnaktr Ya benimde kızımın şu an çok ateşi var fitil verdim düşmesini bekliyorum noldu böyle anlamadım