ebruska Online takı işiyle uğraşmak istiyorum var mı bu işi yapan, çelik takı alabileceğim güvenilir bir yer bilen, yardımcı olursanız çok mutlu olurum🥹 eşim asker o yüzden anca böyle bir işle uğraşabilirim evden yapabileceğim.
Prensesannesi2022 ebruska yer bilmiyorum eşimin kuzeni yapıyor bu işi shopier ve dolaptan satışı var ama Ankara’da elden bir yerden alıyor topluca üstte kalsin yinede bilen mutlaka vardır inşallah bol müşterileriniz olsun bende daha yeni makyaj malzemeleri satışına başladım 🤭
Asilaslann ebruska İstanbul’da İSTOÇ var kocaman toptancılar sitesi orada ne ararsan var çok uyguna hemde herkes oradan alıyor. Ayrıca Trendyoldan satış yapmak istersen vergi kaydı açtırman lazım yoksa sattırmıyor sitesinde ürün ama bildiğim kadarıyla Hepsiburada vergi kaydı istemiyor ben muhasebeciyim aynı zamanda takı işine gireceğim çünkü yetmiyor maaş 🤷🏼♀️
Ceylan-polat ebruska @Gecenaz siz çelik takı satıyorsunuz galiba . Belki bilgi alisverisi olur diye etiketledim arkadaş için. Sizin içinde sorun olmazsa satış yaparsınız belki
Mustayase Bi arkadaşım doğal taşlardan takı yapıp satıyor mircale stones sayfası İnstagramda Dolaptan da aynı şekilde yapıyor
ebruska Asilaslann bu istoç’un online sitesi var mı acaba ya? Ben Burdur’dayım İstanbul’a gidemem ki :(
Asilaslann ebruska online bilmiyorum ama instagramda İSTOÇ adına sayfalar var oradan bakabilirsiniz birde AppStore da indirin bütün mağazaların adı çıkıyor iletişim kurma şansnız olur