Colahusu Portakal ve mandalina yedim emziriyorum bebeğim 52 günlük gazı hep vardı ama iki gündür portakal ve mandalina yedim galiba ondan mı bilmiyorum ama inanılmaz gaz sancısı var arttı iyice giderek azalması gerekirken artıyor🙄😓
Ececan2006 Colahusu 52 gunde daha azalmaz gaz ama portakal ve mandalina da etkilemistir asitli meyveler oldugu icin gaz yapiyor
Rez Colahusu emzirdiğimde onu yeme bunu yeme derken öldüm bittim yavaştan yedim her şeyi de bol su ile destekledim bebek de alıştı bazen düşünüyorum da yemekleri nohutsuz bulgursuz olmayan ne yapsın e kış ayı mandalina portakal da yemek lazım öbür türlü kimyasal dolu şeylerle vitamin almak bana göre değildi.
Colahusu Rez onu yeme bunu yeme gerçekten cok söyleniyor herşey gaz yapıyor ama dediğiniz gibi sıvı alımını yüksek tutmak lazım
mercimekmi ben az önce bir tane portakal yedim ama bir şey olur mu acaba çok huzursuz oldum şu an bilmiyordum gaz yaptığını
Colahusu mercimekmi bende bilmiyordum yedim iki gündür kaynanam cok yapar dedi öyle de oldu normalde de gazlı bi cocuk ama ekstra gazlandı