Amorfati23 menenjit aşısını yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi neler oldu neler yaşadınız araştırdınız mı nasıl geçti ateş çok yaptı mı
Asyaveannesi04 Amorfati23 3 doz olduk şimdiye kadar 2 dozumuz daha var hiç birinde ateş yapmadı çok şükür çok korkmuştum bexora da yapar diye ama yapmadı
menek16 Amorfati23 3. ayımız da bexsero ilk dozla basladık 37.7 ates yaptı calpol ve ılık su ile eklem yerlerini sildim onun dısında bi etki olmadı
Asyaveannesi04 Amorfati23 sanırım 7.aydı ilk dozu bexora olduk sonra nimenrix sonra tekrar bexora bir nimenrix ve bir bexora kaldı
menek16 Gamze0707 sadece ilk günün sabahı 6 bucukta 37.8i gördüm sonrasında çok şükür ateş olmadı korktugum gibi olmadı yani hatta 2 gün sonra da 4. ay aşılarını olduk peşpeşe oldu diye baya endişelendim ama o da sıkıntısız geçti çok şükür
Baharyagmuru Biz 1 yaş sonrası olduk yani 13. Ayda nimerixs olduk. Ateş vs yapmadı Diğer 3 dozlu olan aşımızısa nasio olursa önümüzdeki ay yaptıracağız. Dr mız çizerek verdi çizelgesinş yani
Gamze0707 menek16 çok şükür bizde dün olduk 2 kere calpol verdim bu gün şükür olmadı dedim acaba gunler mi suruyo atesi ama şükür 1 gün surdu
menek16 Gamze0707 maşallah çok sevindim internette 3-7 gün diyince bende tedirgin olmuştum ama çok sürmedi 🙏🏻