Mervekumsal22 Bebeğim 26 günlük aşırı şiddetli gaz sancısı var damla da kullanıyoruz hem emziriyorum ek olarak mama takviyesi aşıyor (Sma 1 ) çok çaresiz kaldım doktora da gittik ne yapacağımı şaşırdım yardım edin lütfen
Nureyyla Mervekumsal22 bebeğinizi kolunuza yatırıp yüzü aşağı bakacak şekilde sırtından yavaş yavaş aşağıdan yukarıya pat pat vurun bu şekilde diğerlerine gore daha hızlı gaz çıkışı oluyor. Yüz üstü yatırıp poposunu kendine doğru ittirin popo havadayken kolay çıkıyor. Bebek yağını elinizle ısıtıp karnına saat yönünde masaj yapın. Ve bisiklet hareketi yapın bacaklari karnına ittirin
Yusufff-41 Mervekumsal22 damla olarak ne kullanıyorsunuz bebeğim dört aylık relaktaz kullandım mama meme öncesi bir ya da iki damla gaz sancımız olmadı kabız olmadığı zamanlarda
Yusufff-41 Mervekumsal22 gaz her çocukta olur dedi yazmadı benim doktorum bir şey kolik bebekleri olan arkadaşlardan tavsiye ile başladım ben hastaneden çıkmadan aldım relaktazı kullanmaya başladım üç hafta sonra kolik olacak çocuk demişti doktorum ağlamıyor gazını çıkartıyor dedim ama biogaia verdi probiyotik bir ay düzenli kullandım ama ağlamayan çocuğu ağlattı kıvrandırdı bıraktım bize fayda etmedi canım relaktazdan başka bir şey kullanmadım yediklerime dikkat ettim yemeklere kimyon attım o kadar 4 ay5 günlüğüz kendi gaz çıkartıyor artık rahatlıkla ama elimdeki bitene kadar devam edeceğim burda gazla alakalı postlara yazıyorum hep deneyen oldu mu bilmiyorum çevremde önerdiklerim çok rahat ettiler
Oznurrmehmet Zor zamanlar ama sabırlı ol elbet geçecek anlamıycaksın bile ılk cocukta cok tecrubesızdm aglardım.. gecmıyor, yapamıyorum dıye ama bunda şükürler olsun hemen anlıyorum