Mucizebebekisramira Kızlar bir yarışma var belki göreniniz olmuştur yarım saatte 200 adet sarma yiyene kişi başı 50bin TL ve ıphone 13 veriyorlar sizce yarım saatte 200 adet sarma yenir mi
3bebeli_ana Mucizebebekisramira şahsen ben kiloluyum buna rağmen yiyemem 😂😂bir de sarmayı çok çok çok çok severim yani bagimlisiyim ama yiyemem
aybikreis Mucizebebekisramira Aslında yenir. 1,5 dakikada 10 tane. 3 dakikada 20 tane. Yarım saatte 200 tane yenir rahat rahat aç olmak yeterli
Mucizebebekisramira 3bebeli_ana bende kiloluyum eğer 200 tane sarmayı yiyemezsem bu kiloya rağmen bana tüü yani 😃😃
Mucizebebekisramira Balkuupu söyle kiz İstanbulda yarışma ben söyledim eşime eşim ben kardeşim evde ilk önce kendimiz denicez haftaya inşallah sonra yersek gidicez 🫣😃
Eternity aybikreis Aslında aç olduğun zaman mide kapanıyormuş. Bu tür yarışmalara girenlerden duymuştum, yarışma öncesi yiyip mide genişletiyorlarmış
3bebeli_ana Mucizebebekisramira ay ben tikanirim valla yiyemem 😂😂 ayrıca yarın sarma saracaktim bı denemek lazım kaç tane yiyebiliyorum 😂😂
aybikreis Mucizebebekisramira Çok aç olursanız midenizi rahatsız eder normal açlık olmalı ve şu tüketmetin şişirmesin sizi
Tazesine- Mucizebebekisramira Öyle yapmayın mide kitler kendini kahvaltı yapın mesela öğle yemeğini yemeden gidin 1-2 gün yemek yemeyip gidenlerin hepsi tıkanıyor izleyin fark ederseniz
Mucizebebekisramira Berilsmom13 kime göre neye göre bacım mesela sadece eşi çalışana aylık Bi ton ödemesi olup çocuğuna Süt parasını bazen zor bulana bence büyük bir meblağ ☺️
Annevebebek34 Canım normalde yenir ama o yarışmayı biliyorum bi fenomen katıldı ve yarışma sonunda sarmaların içinin tam pişmediği ve tabaktaki sarmaların üsttekilerin küçük ince olduğunu alttakiler çok büyük olduğunu söyledi
Winnithepooh Mucizebebekisramira katılıyorum herkes kendi maddiyatina göre şu para değil bu para değil diyor maalaseef gereksiz geliyor bana bu bakış açısı 🤷🏼♀️