Belindaaa 14 günkül bebeğimin yüzü ve gözleri hala sarı yarın doktora götüreceğiz geçmesi gerekmez miydi şimdiye kadar sevgili anneler aynı durumu yaşayıp atlatan var mı 🥺 bebeğim 2 saatte bir emiyo kilo da aldı ama neden geçmek bilmedi canım çok sıkkın 🥺
irva Belindaaa Sütünüz yeterli mi acaba ? Bu arada mama takviyesi yapabilirsiniz daha çabuk toparlar.
yusufiannesi Belindaaa anne sütü sarılığı olabilir benim bebeğiminde öyleydi 2.ayında anca geçti bol bol emzirin kilo alımı da iyiyse kendiliğinden geçiyor merak etmeyin
Ask35tego Belindaaa tüm enzim değerleri tüm jn testleri Troid değerleri bakıldı Anne sütü sariligi dediler bisey bulamayınca En az 40 gün sürdü korkmayın Ciddi değerde değilse bisey olmuyor Takip yaptırın yeter İnşallah
Belindaaa irva emziriyorum ve daha sonra sağıyorum sütleri akıyo bile yeterli olduğunu düşünüyorum ama hala neden geçmedi bilmiyorum 🥺
Belindaaa yusufiannesi bebeğim ilk doğduğunda pamuk gibiydi şimdi kara bi sarılığı var çok üzülüyorum sizinde öyle miydi
Gulbahar36 Belindaaa normalde su vermeyin diyorlar ama benim doktorumun ikiz bebeği vardı o demişti günde beş damla su verebilirsin diye su verince de çabuk toparlıyor
yusufiannesi Belindaaa benimki hastanedeyken oldu değeri 13tü sonradan yavaş yavaş düştü bol bol emzirin geçiyor merak etmeyin şifalar diliyorum
Korkmaz35 Belindaaa benim bebeğim doğdu süt beyaz sonra uzayan sarılığa yakalandı 3.ay içindeydik hala kapkara sarısı vardı yavaş yavaş geçti 3.ay bitmeden uzayan sarılık(kan değerlerinde bi sıkıntı yoksa) 12 ve 16 hafta arası geçiyomuş
Serrraaa Belindaaa merhaba benim kızımda da uzayan sarılık vardı 40ından sonra düzeldi çok şükür. Mama takviyesi yapmamı söylediler ama ben sütümün yettiğinden emin olduğum için asla vermedim. Yarım saat-1 saatte bir emzirdim. Sütünüzün yettiğinden eminseniz mama takviyesi yapmanızı önermiyorum. Anne sütünün ne kadar kıymetli şifayen olduğunu biliyoruz. Zorlu bir süreç ama dayanın ve sabırlı olun. Bol bol emzirin🙂
Belindaaa Serrraaa çok teşekkür ederim kesinlikle sütüm yetiyo bugün doktora gittik en son 10 Du 7 olmuş çok şükür anne sütünden başka bir şey vermem içimi ferahlattınız 🌺
burcinyamanerke Belindaaa 2 saatte bir emzirin bizim biz sarilik testi yaptirdik 1 hafta sonra tekrar baktik ayniydi bir hafta sonra tekrar gttik dususe gecnce bidaha gtmedik dususe gecip gecmedigini kontrol edin cikarsa problem dusmeye basladiysa bidaha endise etmeyin 2. Ayda tamamen gecmeye basliyo
FatmaBuse Canım ben gündüzleri 1 saate çıkarttım 2 güne rengi düzeldi aynı zamanda manda yoğurdu tükettim bi paket alsan yeterli olur
Pusat2022 Belindaaa benim oğlum 2.5 ayına kadar sarıydı anne sütü sarılığı ve uzamış sarılık olmuşuz herhangi bi sağlık problemi yok ama teni gözleri hep sarıydı çevrem cok mama ver diye baskı yaptı vermedim emzirdim fakülte hastanelerine devlet hastanesine özele hepsine götürdüm yapılmadık tahlil kalmadı maşallah sağlıklı olduğunu kendinden geçeceğini söylediler doktorun ne derse onu dinle elaleme karşı da dik dur canım Allahın izniyle atlatılır korkma bizimkisi geçene kadar değerler hep 12 13 civarıydı son testte 6 çıktı kendilğinden bitti sonunda
Zeykaa Belindaaa benim bebeğim 3 aylıkken sarılıktan kurtuldu. Geç anne sütü sarılığıymış. Tedirgin olunacak bir durum değil anne sütünde ki biluribinden kaynaklı oluyormuş. Biraz daha takip edin geçmezse muhtemelen budur.
sedaozan Belindaaa oğlumun sarılığı tam 2 ay sürdü gerekli kan tahlilleri yapıldıktan sonra bir sorun görülmedi ve doktorumuz gayet normal olduğunu söylemişti bize bazı bebeklerde uzamış sarılık olabiliyor