ilahe_yusuf defnes32 18 aylık oğlum günler çok yorucu geçiyor maşallah bir dk durmuyor aşırı hiperaktif mızmız herşeyi ağlayarak istiyor galiba 2 yaş sendromu yaşıyoruz diş çıkarıyor uyku düzeni bozuldu 😓🥺umarım geçer bu zor günler
Whitewomen defnes32 Kızım 17 aylık ve 2 aylık da bir bebeğim var. Kızım çok hareketli hiç yerinde durmuyor. Tek başımayım çok zorlanıyorum.
Sda16 defnes32 bez değiştirmek üst değiştirmek 1 saatimi alıyor. Herseye ağlıyor gözünden yaş gelmiyor aslında.
defnes32 ilahe_yusuf geçer inşalllah ama gerçekten 18 ayla birlikte resmen farklı bir bebek oldu küçük bir ergenimiz var evde 😂
banutbk Bu ara bütün huyları değişmiş durumda sürekli ağlamalı halleri var bi tek biz mi böyleyiz diye düşünüyordum bende
[silindi] banutbk yanlız değilsin bizde öyleyiz acayip huy değiştirdi uyku gerilemesi herşeye ağlamak bez açmaya yemek yemeye direnmek ve daha niceleri🤦♀️ Allah yardımcımız olsun bian önce geçer inşallah🙏❤️
Birbebetoannesi defnes32 Sürekli ilgi istiyor , karıştırma Peşinde. Beni otururken görmesin çığlık çığlığa. Eşim gel otur artık tamam yaa ben yoruldum sürekli ayakta görmekten çocuk istiyor diye dedi 😀
defnes32 Birbebetoannesi vallahi benimkide benim oturduğumu görmesin çekiştire çekiştire kaldırıyor ama çok tatlı
Sedefe defnes32 17 aylık oğlum aşırı hiperaktif durmuyor asla uyuduğu zaman dinleniyorum yemek yemiyor yemek saatleri işkence yemediği içinde hep huzursuz
defnes32 Sedefe benimde 18 aya cuma girecek bizde 2 aydır yemek yeme işini kapattık resmen hiçbişey yemiyor
Mefeannesi defnes32 fenayız hiç durmuyor oyuncak oynamaz yemek yemeyi sevmeyen bebe alt üst değiştirmek işkence çok zorluyor
defnes32 zeynepasyammm son 2 aydır hiç bişey yemiyor desem kendimi mahvediyordm ama artık bende saldım yemiyor hiçbişey sadece meme ve su
mucizem3006 defnes32 ay sonunda 18 aylık olucaz bu sıralar aşırı mızmız istediği olmadığında canı yanmışcasına ağlıyor, hiçbir şeyden memnun olmuyor bir saniye yerinde durmuyor🥴