Esralparslan1 Kızlar merhaba bebeğim 7 ay 20 günlük iburamin zero verdi doktor öksürük için kullanan var mı ilaç 2 yaş altı kullanılamıyor fayda gördünüz mü yorum yaparsanız sevinirim 🤲❤️
ihtmozz Esralparslan1 ben kullandım. Doktor vermişti bize de. Faydasını gördük soğuk algınlığı için veriliyor
Berivannn01 Esralparslan1 Merhabalar bende bebegim o civarlardayken kullandım bir zararını görmedim. İyileşmesinde yardımcı oldu zaten iyilestigini farkettikten sonra hemen kesebilirsiniz ilacı 🌸
Denizanasi92 Esralparslan1 9 buçuk aylık doktor vermişti 2 hafta önce 1 hafta kullanın dedi bizim de geniz akıntısı ve öksürük vardı fakat çok uyuttuğu için ben 2 gün kullandım sadece azaltınca bıraktım işe yarıyor biraz ağır sadece
Esralparslan1 Berivannn01 merhaba çok teşekkür ederim uyku hali çok fazla yaptı akşam başladım vermeye gündüz de vereceğim ama sürekli uyur diye korkuyorum inş iyileşir yavrumda fazla uzun süre kullanmak zorunda kalmam 🥲
Esralparslan1 Simaykck uyku hali ne zaman geçiyor akşam başladık vermeye bugün verdim baydır uyuya ve ağladı uyku da tedirgin oldum 1 çay kaşığı veriyordum yarım mı versem normal mi gündüz nasıl oluyor uyku durumu 🥲 uyanmaz diye tedirgin oluyorum
Deletedmon_65 Esralparslan1 valla gribi geçene kadar kullandım sabah akşam verdim suan çok iyi çok şükür
Esralparslan1 Kızlar uyku yapıyor normal mi bir de 1 çay kaşığı veriyorum sabah akşam siz nasıl veriyordunuz
Simaykck Esralparslan1 1 çay kaşığı normal daha azı etkili olmaz uyku problemi ben yaşamadım çünkü tam akşam uyumadan önce veririm şuruplarını sabahkinide öğle uykusundan önce verirdim tedirgin olmayın ağlaması burnu tıkalıysa nefes almakta zorlanıyorsa ondandır muhtemelen
Esralparslan1 ihtmozz sizde uyku hali yaptı ki bir de bebeğiniz kaç aylıktı 7 aylık olduğu için endişeleniyorum.
ihtmozz Esralparslan1 uyku hali yaptı ama zaditenle birlikte kullanmıştık ondan da yapmış olabilir. Şimdi verince yapmıyor uyku. 10 aylık falandı ama ilk antibiyotik kullanımında 6 aylıktı. Serum vermişlerdi ateşini düşürebilmrk için. Doktor vermişse korkmayın.
Esralparslan1 ihtmozz evet bende zatidenle birlikte verdim belki ondan uyku yaptı dediğiniz gibi çok teşekkür ederim ❤️