MinelAskEla Kızlar merhabalar, ön kameranız watsap aramasında nasıl az önce annem ile konuştum bana diyor bulanık çıkıyor. Kamerayi kendime açtım evet bulanık. Potre filan yaptım yine bulanık ? Acaba kamera mi bozuldu benim ya
diyarenis MinelAskEla ekran koruyucu varsa uzun sureli kullanimda ondanda kaynaklanir bende yok cunku
Sunkiss MinelAskEla Bende bulanıklık yok. Ön kamerayı parmağınızla sildiniz mi bazen orada parmak izi olabiliyor
BirPatiSever MinelAskEla Sunkiss diyarenis @Meva21 Benim de bi sorum olacak. iPhone 11 den Windows’a fotoğraf atamıyorum. Çok azı gidiyor sonra sistem hatası veriyor. Siz atabiliyor musunuz
merve171214 MinelAskEla Bende böyle bir sorun yok ön kamerayı temizlemeyi denediniz mi parmağınızda silin belki düzelir yada ekran koruyucu uzun süre kalınca da olabiliyormş birinden duymştm
MinelAskEla diyarenis bende hayalet cam ekran koruyucu var ondan mi oluyor ki. Zaten çıkartacaktım hiç sevmedim bunu ekran hep karanlık inşallah korucudan oluyordur
Asilahmet MinelAskEla bendede bulanıklık yok kameranın olduğu yeri peçeteyle güzelce sil istersen bazen bende görüntü konuşurken oluyor oda kulağımıza dayayıp konuştuğumuzdan buğulanıyor
Eylulece35 MinelAskEla ben sırf bu yüzden garantiye verdim . Orda ayarlarıyla oynadığımı şu an iPhone 6 kamerası gbi olduğunu söyledi kadın bütün ayarları baştan yaptı düzeldi bi de kırılmaz 2 yıllıktı onu değiştirin dedi. Kırılmazı da çıkardım şu an iyi
Cemile17 MinelAskEla ekran koruyucudan kaynaklıdır büyük ihtimal benim de öyle olmuştu hava almış ama farketmedim bile çıkarınca netleşti