ayuksel Bebeklerde yüzde konaklanma yaşayan var mı? Benim bebeğimin alın bölgesinde oluştu doktora gösterdigimde normal dedi, bebek ve zeytinyağ kullanıyorum 2 hafta oldu hala geçmedi. Bi bilgisi olan varsa paylaşabilir mi 😊
Miniz ayuksel Hemen geçmiyor. Benim bebeğiminde kaşlarındaydı. Her banyo öncesi zeytinyağı ile ovaladım masaj yapıp kaldırdım. Temizlendi çok şükür. 4-5 kez yapmam gerekti.
Ozra ayuksel benim kızımında kaşlarında vardı bioderma hydratant diye bebeklere özel nemlendirici önerdi doktorumuz onu kullandığım 3. Gün geçti 🐣
Miniz ayuksel çok hafif hafif kulak pamukları varya onunla yada normal bir pamukla masaj yaparak çıkarttım zeytinyağı zaten yumuşatıyor. Biraz uğraştırıcı ama düzeliyor.
Esraka ayuksel benim kızımın kaşları inda olmuştu çok zeytinyağı südüp beklettim pamukla ileri geri sürterek hafif hafif döktürdü im ama bir kerede geçmedi 5 6 kez yaptım
ayuksel Esraka Onu da denedim bi defa dokuldu simdi tekrar var kucuk kucuk bu defa oyle dokulmuyor da kizarik ve kabarik duruyor