EmirMom Gkcylmaaz en hızlısı makarna bence 😂 Beyti kebabı yaptım ilk denemem ve müthiş oldu 🤌 yanına bulgur pilavı ve domates biber közledim
ihsanbebek Gkcylmaaz bende misafir var güveçte sote milföy çanağında, pilav, içli köfte, havuç tarator,patlıcan salata, kuru dolma
EmirMom Dlshnn3 hazır cigkofteden dürüm yapmaya üşenen kocamla ben vay bee diyorum cigkofte yapiyor adam😂
Gkcylmaaz EmirMom ay hahaha dur tamam o zaman senin biraz daha gelişmiş modeli talep ediyorum 😬😂 teşekkürler 😂
Noname21 Gkcylmaaz kavurmayı yüksek ateşte. Çeviriyorsunuz suyunu salıp çekiyor üzerine soğan atıyorsunuz kavurmaya devam ediyorsunuz Sonra zeytinyağı karabiber Bir su bardağı su Pişince bulgur pilavını yapıyorum o da pişince üzerine atıyorum harika oluyor birde pratik
Aryemus_3 Gkcylmaaz valla bende hızlısından yaptım tepsi kebabı yaptım yarım saat oluyo firinda yanına pilav falan yapamam hiç dünden çorbam var sizin bekleyecek zamanınız varsa yapabilirsiniz olmadi hemen tava da köfte kiymaniz varsa yada sebzeli bulgur pilavı yapın turşu ayran falan güzel olur