MatmazelDeniz Kalpsizim33 kasim ayinda 1.200 cektim aralikta ne kadar verilir bilmiyorum temmuz ayina kadar sürüyormuş
Aygl123 Kalpsizim33 merhaba ben 1 Kasım’da basvurdum hala sirec devam ediyor diyor ne zaman belli olur
AselinAnnesiiiiiiiii Kalpsizim33 1200 yatmış bugün neye göre yatıyor anlamadım 450 tl yatıyordu normalde size ne kadar yatmış eşim bugün çekmeyi denemiş yarın çekebilirmiş anca
Balim61 Brutal-Betty sisteme düştüğünü nerden ogreniyosunz?E devlette ptt kurum odemelerine bakamiyrm sistemde aksaklik varmış acilmiyo.Ama dun baktigmda odenecek akydinz bulunmamaktadir yaziyodu.Banada bu ay çıktı ilk kez alicam insallah
3bebeli_ana Deletedmom_78 marhaba canım maalsef yapamadim giriyorum hesaba aktarılacak para yok diyor ama görünüyor ben yapamadım ama bazı postlar gördüm yapan varmış 😊
Baharyagmurux Kızlar merhaba banada ilk defa bu ay cıktı para gözüküyor ama yaninda 00000 nolu hesabiniza yatacaktır yaziyor benim girdigim ibanami yatar yoksa ptt kartı var ona mı yatıcak anlamadım yazan no iban degil kafam karıştı
Ayselcvk Merhabalar şu elektrik olayını anlamadım ekonemik destek olan acaba bu yatan paranın içinde mi yoksa ayrı mı?