Lykiavvv Kızlar bebeğim hep memede uyurdu. Ek gıda sürecinde sallayarak uyutuyorum gündüzleri. Gece yine memede uyuyor. Ayakta sallayarak kötü bir şey yapmış oluyor muyum?
ElSa52 Lykiavvv vallahi doğduğundan beri ayakta sallayarak uyutuyorum hem ben rahatım hemde bebeğim rahat. İyi ki böyle alıstırmısımm. Zaten uykuya Dalınca ayağımdan yavaşca bırakıyorum işimi yapıyorum
kubrakurtaksoy Lykiavvv maalesef ki evet kötü bir şey yapıyorsun ama kendine bebeğim şuan 19 aylık ve perişanım bir süredir. Normalde bu zamana kadar 5 dk ayağımda sallar uyuturdum benim için büyük rahatlıkti ama bir süredir tam bir çileye döndü. Saatlerce ayağımda sallamamı istiyor indirince gözü kapalı yine salla diyor ve sallamayınca kesiliyormuşçasına ağlıyor. Dün gece yemin ederim ayaklarım kopacak sandım 3-4 saat rahat ayağımda kaldı.
Kbraninalparslani Çok hızlı olmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum bende ayağımda sallıyorum şuanda ayağımda uyudu😊 bi ara hastalanmisti ayakta sallanmak istemedi baya zorlandim memede uyodu ama karni tok olunca orada da uyumuyodu yani ayak rahat🤗