Denizelif34 Kızlar bebeğim 3 aylık doktor kontrolünde kilosu 5.600 çıktı doktor az olduğunu söyledi aptamil mama kullanıyorum Ama kilo aldırmıyor demek ki kilo aldıran mama hangisi tavsiyeniz neler lütfen yardımcı olun 🙁
2prnses1prens Denizelif34 kilosu çokta az değil benim bebeğimde 3 aylık kaç kilo dogdu ve geçen ayla bu ay arasında ne kadar kilo aldı
birminikbebekannesi Denizelif34 Ben sma ve hip kullandım kilo aldırmadı doktor tavsiyesiyle evolviaya geçtim zaten özel formül bir mama tavsiye ederim
2prnses1prens Denizelif34 hmm maşallah kilosu çok iyi dogmuş evet biraz az almş ne dedi peki dr tam 3 aylıkmısınız
mimikkralicesi Denizelif34 bence bu bebekten bebeğe değişiyor ben sma ve aptamil kullandım suan aptamile devam ediyorum ikiside güzel kilo aldırdı aynı zamanda doğum yapan bi arkadaşım var oda aptamil ve sma kullandı hatta başka bir mama daha kullandı hatırlamıyorum suan hangisi olduğunu ama hiçbirinde güzel kilo almadığını söyledi
Denizelif34 2prnses1prens Evet bugün 3. Ayına girdi doktoru kilo az almış günde 4-5 defa mama vermemi söyledi normalde gece veririm mamasını yetersiz buldu artırmamı söyledi ama aptamil işe yaramıyor gibi bebeğim 100 cc e kadar içiyor ama kilo almıyor
2prnses1prens Denizelif34 güzelde besleniyormuş aslında ama sma aldırıyor diyorlar gördüğüm kadarıylA
Tuceylan Denizelif34 aynı şeyi bana da söyledi bir haftada fark etti aptamil kullanıyordum evolvia aldım ben de
Neslihann35 Arkadaşlar ben emziriyorum ama sütüm yetiyormu bilmiyorum ağlayınca mama yapıp veriyorum yanlış bişeymi yapıyorum acaba çünkü emince uyuyor memede daha 25 günlüğüz bide kakasını yapmaması normalmi iki gün veya bigün
Neslihann35 Mama aptamil kullanıyorum kabız yaparmı ki kilosu 3680 şuan ve doğduğunda 3480 doğdu iyimi kilosu 25 günlükken