OzlemAlisa Kizlar bebegim 1 ay 25 günlük. Hesaplamalara.gore dun atak haftasi başladı. Dun huysuzdu, ogleden sonra cok uyumamisti. Gece uykusu düzeniydi ama. Sabah hergun olduğu gbi uyandi. 12 gibi uyudu 2 gibi ben uyandırdım emzirdim tekrar uyudu hemen. 4 gibi tekrar uyandırdım duzgun emmedi bile geri uyudu. Saat 6ya geliyor hala uyuyor anlam veremiyorum hic boyle yapmazdı sizce bu bi problem midir
Asafbebek OzlemAlisa aciksaydi kendisi kalkardi benim bebegim geceleri bazen 4 saat boyunca uyuyor emmek istemiyor ben de uyandirmiyorum acikinca kendi kalkiyor o zamanda doyana kadar emziriyorum😊😊
Fadimenur0468 OzlemAlisa bu atak haftası nasıl oluyor benimde bebegim gündüzleri uyuyor aksamları uyanık yatmiyor 12 ye kadar nerdeyse aynı yani bende anlam veremiyorum normalde boyle uyumazdı bizde 1 ay 17 günlüğüz😊
Elifsygn Bizde 1 21 gunluguz sabah 9 dan beri uyumuyor uyku bastırdı emzırıp yatırıyorum 5 dak sonra uyanmış. Suan yine memenin ustunde bıraktığım an uyanacakmı☹️
OzlemAlisa @Fadimenur0468#2136412 buyume atakları oluyormus belirli haftalarda huy degistirme huysuzluk.vs. bi program var harika haftalar die ordan hesaplaniyor ama ben kitabindan hesapladim
OzlemAlisa @Asafbebek#2136405 geceleri bende oyle yapıyorum ama gunduz ilk kez bol3 olunca korktum açıkçası. Disari bile çıktık geldik banamisin demedi🤷♀️