Oglunasikbiranne08 Kızlar aşırı kuru bi cildim var . Yüz için krem önerisi istiyorum . Memnun kaldığınız ne varsa yazar mısınız alacağım da 😊
pogacayanakk Oglunasikbiranne08 durumunuz varsa dermokozmetik markalarına bakın derim Ama daha uygun fiyatlı bir şey arıyorum derseniz loreal paris nem terapisine bakabilirsiniz
Adababy Oglunasikbiranne08 aşırı kuru ciltliyiö clinqi nemlendiricisini gece yatarken sürüyorum sabaha kadar pamuk gibi oluyor öğlende loreal paris mucizevi yağı kullanıyorum inanılmaz geçti yüzüm nemli saten gibi duruyo
Oglunasikbiranne08 Deletedmom_22 Adababy bakaym clinique kızlar. Cildim aşırı kuru pul pul beyaz beyaz oluyor. Cildime uygun kremi bulamadm bir türlü
Cns03 Doçent bir dermatoloğa gitmiştim cilt sorunlarım için cildim çok kuru ceravenin kremlerini önerdi nemlendirici olarak
catlakkazann Kesinlikle cerave. Sonbaharda cildim kuruyup pul pul bi görünüme sahip oluyordu bana tek iyi gelen cerave oldu
Adababy Oglunasikbiranne08 benimkide öyleydi pul pul döküldğ bide banyodayken haftada 1-2 kere suratını kesele ardından kremi sür dehşet oluyor