hilalibrahimkartalms Kızlar kızım 15 aylık mama veriyordum neredeyse 2 aydır vermiyorum doktorumuz biraktirdi sabahları ve gece yatarken sadece cicibeli süt içiyor diğer vakitler yiyor maşallah en son olculdumuzde 14 kiloydu sizin bebisler kaç kilo 😉🙃
mirayveannesiii hilalibrahimkartalms Bugün sağlık ocağına götürdüm izlem için. 8 ay 6 günlük kızım 8 kg boyu 69 cm 6 ay yalnızca anne sütü aldı.
Dondurmalikahve hilalibrahimkartalms Bayağı boyluymuş maşallah. Boyu da kilosu da persentili aşmış durumda bebeğinizin size çekmiş demek ki yapısı. Benim oğlum 3 yaş 10 aylık olmak üzere en son 103 santimdi ve 15,5 kiloydu. Persentil İçinde boyu %50′lerde kilosu da %30 35 lerde ayına göre.
hilalibrahimkartalms Dondurmalikahve doktorum bana gayet normal dedi aşmış durumda diye bisey söylemedi benim kendi boyumda 1.65 56 kiloyum
hilalibrahimkartalms Dondurmalikahve bence normal canım doktor soyle bisey demişti kız bebek boyu erkek bebek boyuna göre 2 cm daha uzarmış
Baakpnr- Dondurmalikahve benim kızım malesef aşıyor boy konusunda haftaya yasına girecek 80 cm babası 1.90 ben 1,65
Dondurmalikahve Baakpnr- Babası uzun olunca normal canım aslında oğlumda 80 cm idi. Persentilde yukarda diyorlardı. Ama bizim boylarımız kısa ama oğlum bi ara 9 ay hiç uzamadı.🤷 Boyu bi ara aşıyordu 1 yaşında %90 95 lerde oldu şu an %50 persentilde
Baakpnr- Dondurmalikahve teşekkür ederim canım benim cok uzun kız da ne bileyim koca bulamaz diye korkuyordum bir ara 😀
1prens1prensess hilalibrahimkartalms Oğlum 3 yaş 15 kilo Kızım 21aylık 9.5 kilo Küçük oğlum 4 aylık 7.500 kilo