Cileklercd Kızlar bebeğim 6 aylık tadımlara geçtim kabak yoğurt patates tatlı patates bal kabağı ve havuç verdim bezelye vericem bugün ama verilirmi bilmiyorum nette bi verilir yazıyor bi 9. Aydan sonra yazıyor verenler var mı aklım karıştıı !!!
Yarim_Kilo_Kiyma Cileklercd Verilir ama bence buharda pişirip kabuklarını soyun derim ezilsede kalıyor. Ve boğazına kaçmasın
Yarim_Kilo_Kiyma Cileklercd Birde şimdi dikkatimi çekti. Bezelye kış sebzesi değil, buzluktan olan ürünü vermeyin derim
Mukemuke Yarim_Kilo_Kiyma benim doktorum buzluktan verebilirsiniz sıkıntı olmaz demişti. Konserve vermeyin demişti.
Yarim_Kilo_Kiyma Cileklercd Alerjen diye biliyorum ama dikkatli bir şekilde neden olmasın. Ben mesela semizotu uçnu patates ve minik bir diş sarımsak ile buharda pişirip verdim. Ispanakta yaprak sebze diye örnek verdim.
Yarim_Kilo_Kiyma Mukemuke Elbette buzluktan verebilirsiniz. Ama damak tadı oluşmamış bir bebek için bolca çeşit olan kış sebzeleri varken; buzluktan ürün vermeye gerek var mı? 🌼
Mukemuke Yarim_Kilo_Kiyma tabi canım en güzeli mevsiminde sebzeler. Ama buzluktan verilmez diye katı bir kural yok yani onu demek istedim.