[silindi] 2 buçuk aylık bebeğimin burnundan balgam varmış gibi bir ses geliyor normal mi bu durum ? Başına gelen var mı?
benkosarim [silindi] benim bebeğim de iki aylık doktora götürdüm çocuk kardiyoloji gorucekmis ufurme var dedi yarın götüreceğim sizde çocuk doktoruna götürün bir baksinlar onlar giriş yapmadan devlette çocuk kardiyoloji ye randveu alınmıyor
[silindi] benkosarim ayni durum değil sanirim o dediğiniz stetskopla ile duyuluyirmus benimki burnundan geliyor
benkosarim [silindi] inşallah Yeni doğan bebeklerin çoğunda oluyormuş Doktorlar bazen kontrol amaçlı sevk edebiliyormuş yani öyle diyorlar bilmiyorum ben de yarın göreceğim inşallah yoktur
[silindi] benkosarim sanmıyorum burun akıntısı falan hiçbirseyi yok doğduğundan beri burnundan hırıltılı ses geliyor daha önce söyledim doktora onemsemedi ama bu sabah boguluyormus gibi uyandı çok korktum baska doktora götüreceğim artik
bebegim86 [silindi] ay ayni aydayiz ve ayni durumu yaşıyoruz ama bizim 1 aydır var doktor sirtıni göğsünü dinliyor ciğerde sıkıntı yok ins reflu alerji vs yazıyor bizde 2 durumda şüpheli bunlardan kaynakli olabilir bizimki